Stjerner vi gjerne ser i MGP!

Bare timer før NRK stenger for muligheten til å sende inn bidrag til Melodi Grand Prix 2019, benytter vi muligheten til å fremme et ønske om en vi gjerne ser i neste års norske finale:

Chris Holsten (25) 

chrisholsten

Chris er deltaker i årets sesong av «Stjernekamp» som går i beste sendetid på NRK på lørdager utover høsten.Han startet sin karriere som vokalist på låten «Rays of Light» av Broiler i 2014, selv om han ikke var kreditert i sangtittelen. Låten fikk stor lokal- og internasjonal oppmerksomhet, og toppet blant annet Billboard-listen «Hot Dance Club Songs». Låten lå også på VG-lista i tolv uker, og oppnådde 11.-plass.

 

Før han startet å gi ut egen musikk var han blant annet med som låtskriver på sangen «Happiness» av den Sør-Koreanske jentegruppen Red Velvet. Låten toppet offisielle Sør-Koreanske topplister.

Chris Holsten fortsatte som featuring-artist på Martin Björks låt «Ricochet» i starten av 2015, som toppet svenske lister. Han kom ut med sitt første solo-prosjekt «Layers», mars samme år.

I 2016 signerte han platekontrakt med Warner Music, og kort tid etter ble låten «On My Own» utgitt i samarbeid med produsent duoen Rat City. Låten har solgt til platina-sertifisering, og var med på å sikre Holsten en plass på VG-lista- turneen 2016. Under denne turneen spilte han i Oslo og i Stavanger, for rundt 70 000 tilskuere totalt.

I 2017 ga han ut låta «Mexico» som gjorde stor suksess med over 7 millioner strømminger på Spotify, etterfulgt av låtene «Ecco» og «All About You» som han gjorde med Madden.

images (24).jpeg

Chris er en erfaren artist til tross for sin unge alder. Dette er en fyr vi kommer til å høre og se mer av i fremtiden. og vi ønsker han oss i Melodi Grand Prix 2019!

Chris kan du også se neste lørdag på NRK i «Stjernekamp».

Link til Chris sin hjemmeside 

Chris Holsten på YouTube

 

 

 

2 kommentarer om “Stjerner vi gjerne ser i MGP!

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: