Bring back Rebecca!

Det måtte en Alexander Rybak til, for å stoppe Rebecca Thorsen sitt ønske om å være Norges representant i Eurovision i Lisboa. Før hun deltok og tok andreplassen i Melodi Grand Prix 2018, var det svært få av oss som hadde hørt om henne. Låta «Who We Are», som var komponert av Kjetil Mørland (Mannen bak det norske bidraget i 2015 «A Monster like Me») fikk mange fans, både i Norge og internasjonalt. Rebecca var utpekt som forhåndsfavoritten i tiden før den norske finalen, men endte som sagt på andreplass:

 

 

20-åringen fra Oslo har en stemmeprakt som er få forunt. Hun har en elegant og sjelfull stemme. Gode tolkninger og en meget god evne til å formidle.

Rebecca har også skrevet egen musikk, hovedsakelig innen country og rock. I 2013 nådde hun landsfinalen i Ungdommens Kulturmønstring, med egenkomponerte «You Found Me». Les mer, og hør Rebeccas låt,  her

I 2014 vant hun P3s Urørt for ungdom under 16 år på festivalen Miniøya. Hun har også varmet opp for artister som Isac Elliot og Donkeyboy.

last ned (29).jpeg

 

Rebecca er også snart klar med nye låter, og vi gleder oss til å høre mer fra denne sangfuglen. Mens vi venter på at hun skal slippe ny musikk, så håper vi også på å se henne igjen i Melodi Grand Prix. Vi er ganske sikre på at Rebecca en eller annen gang kommer til å være Norges representant i Eurovision – om hun selv ønsker… Med en melodi som fenger, kan ingen slå unge Rebecca  – Tror vi…!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: