Første Eurovision Pre-Party lansert!

I tiden før Eurovision Song Contest avholdes, har det de siste årene blitt svært vanlig at de fleste deltakerland deltar på et eller flere Pre-Party. Dette gjør artistene for at Europa skal bli kjent med låtene, og det handler selvsagt om PR. Masse PR. I håp om at det vil gi avkastning på resultatet i Eurovision.

Norge deltok ikke på noen Pre-party verken i 2016 eller 2018. Noe som i stor grad skyldtes sykdom hos våre representanter Agnete og Alexander Rybak.

I 2017 deltok JOWST og Aleksander Walmann på nesten hvert eneste Pre-Party, og fikk av den grunn mange nye fans på sin lille Europa-turne i ukene før Eurovision. Om det var med på å sikre den gode 10.plassen de fikk i finalen i Kiev, vites ikke – men deres tilstedeværelse ble svært godt mottatt hos europeiske fans.

I dag ble det klart at sesongens første Pre-Party avholdes 6. april 2019. «Eurovision in Concert» samlet i fjor hele 32 av de 43 deltakerne i Eurovision Song Contest 2018. Dette arrangementet har siden det startet i 2009, blitt det største Pre-party før Eurovision.

Eurovision in Concert avholdes i Amsterdam, og her kan du se et tilbakeblikk på fjorårets største Pre-party. (Norge og Alexander Rybak deltok ikke)

 

Pre-parties har blitt svært populært hos Eurovision-fansen, og det bidrar til å øke spenningen, og forkorte ventetiden, inn mot Eurovisionfinalen.

Vi håper å se Norge på et eller flere Pre-parties neste år, uavhengig av hvilken artist og bidrag vi stiller med. Tidspunktet for den norske finalen i Melodi Grand Prix 2019 er ennå ikke satt, men vi tipper at Oslo Spektrum står klar for årets største musikkshow, Lørdag 9.mars 2019. På samme dag som finalen i den svenske Melodifestivalen…

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: