Superstjerner på vei til Eurovisionsfinalen!

Elton John og Coldplay skal være to av toppnavnene som det israelske tv-selskapet KAN vurderer til å opptre i pausen under finalen i Eurovision Song Contest 2019!

Dagen etter Norge feirer sin nasjonaldag, går Eurovisionfinalen av stabelen i den israelske byen Tel Aviv. Lørdag 18.mai avgjøres hvem som vinner årets Eurovision Song Contest.

Når befolkningen i Europa sender avgårde sine sms-stemmer, sendes pauseunderholdningen i Eurovisionsfinalen.

Det har vært ulike former for underholdning gjennom årenes løp. Sist Norge arrangerte Eurovision, i 2010, satset NRK på inkludere hele Europa med sin Flash Mob Dance, med Madcom i spissen. Denne utgaven er fremdeles pausefavoritten hos mange Eurovision-fans.

 

 

Svenskene er kjent for å satse stort på Eurovision. Deres nasjonale finale (og semifinaler!) heter Melodifestivalen. Kanskje den mest populære nasjonale finalen blant alle europeiske fans. Sverige arrangerte Eurovision i 2016, og for aller første gang i konkurransens historie bestod pauseunderholdningen av en stor internasjonal artist, som ikke hadde noen tilknytning til konkurransen. Justin Timberlake fremførte sin store hit «Can`t stop the feeling» – og hallen i Stockholm kokte under fremføringen.

 

 

Nå ser det ut til at israelerne også vil innhente noen superstjerner til pauseunderholdningen i Eurovision. Israelske medier melder at Elton John og Coldplay er to av toppnavnene som er aktuelle for showet.

I tillegg vil også fjorårets Eurovision-vinner Netta være en del av underholdningen, sammen med den israelske vinneren fra 1998: Dana International.

 

 

 

eurovisionnorway
Skrevet av Tom R Marthinsen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: