For ei helg vi har i vente!

🇳🇴 I morgen starter moroa for oss nordmenn – og forhåpentligvis mange europeere: De ti norske låtene til Melodi Grand Prix 2019 lanseres!  Alle låter og artister presenteres i en direktesending på NRK 2 kl 12.15. Sendingen streames også på nett. Alle låtene vil bli tilgjengelig på Spotify, ITunes og andre strømmetjenester fra kl 14.00.

🇮🇸 Dagen etter Norge, vil Island presentere sine låter og artister. Island har ikke klart å kvalifisere seg fra semifinalen i Eurovision siden 2014, så vi håper Island har noe ekstra spennende å by på i år. De har aldri vunnet Eurovision, men har kommet på andreplass to ganger. Sist gang var da Norge vant i 2009. Yohanna representerte Island med bidraget «Is It True».

🇲🇹 🇫🇷 Lørdag kveld vil Malta og Frankrike avholde sine finaler, og velge sitt bidrag som skal representere de i mai. Mange fans har fulgt de franske semifinalene og funnet sine favoritter, og selve finalen vil også streames direkte. Det har skilt seg ut tre favoritter til å vinne den franske finalen, og den som leder på bettingen er vår favoritt Bilal Hassani med låten «Roi» – som betyr «Konge». 

 

 

Det ser imidlertid veldig jevnt ut på tre de første plassene på bettingen. 

IMG_20190124_035736.jpg

 Seemone «Tous les deux». Emmanuel Moire «La promesse».

Ungarn, Latvia og Litauen avholder semifinaler på lørdag. Romania har sin første semifinale søndag kveld.

Om ikke dette er nok, så toppes langhelgen med at arrangørene av årets Eurovision Song Contest, allerede på mandag, trekker hvilke land som skal delta i hvilke semifinaler. I årets konkurranse avholdes disse på Tirsdag 14.mai og Torsdag 16.mai. Da er det om å gjøre å komme blant de ti beste, for å kvalifisere seg til finalen Lørdag 18.mai..

 

50221002_10161110546930167_4635178089377169408_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: