D´Sound: – Vi vil få unge og gamle opp på bordet for å danse!

D´Sound består av Jonny Sjo, Kim Ofstad og vokalist Mirjam Omdal. I år ble de invitert til å stille opp i Melodi Grand Prix, og D´Sound lot ikke sjansen gå fra seg. Låta «Mr. Unicorn» har fått mange fans, og er kanskje den låta som har klatret flest plasser på streaminglistene fra lanseringen og frem til i dag.

Vi måtte spørre Jonny, Mirjam og Kim om hva deres deltakelse i Melodi Grand Prix betyr for dem, og hva mener de selv om mottakelsen av Mr.Unicorn?

 

Hva kan dere fortelle oss om «Mr. Unicorn»?

Mr. Unicorn kan tolkes på mange måter og vi vil jo at folk skal ha sin egen tolkning. Låta er en partylåt med en klar oppfordring til å danse. Samtidig har den en tekst med litt dybde.. For oss er Mr Unicorn vår hyllest til ulikheter! Det å være litt annerledes kan fortsatt bli sett negativt på. Teksten handler om det å ta vare på det helt enkle i godhet, nærhet og omtanke. Det blir ofte oversett i alt det fartsfylte, glossy og tilsynelatende perfekte som skriker til oss i mange kanaler…Det å være annerledes bør alltid sees på som en resurs og vi kan bli enda flinkere til å oppmuntre hverandre til å utstråle vår egen unike annerledeshet.

Er den spesialskrevet for MGP? 

Den er absolutt inspirert av glede over å bli spurt om å bidra med en låt, så på en måte kan en si at det er vår måte å spesialskrive noe til MGP.

En av oss i Eurovision Norway som var med og vurderte årets låter, har dere som favoritt. Lisa Hawley fra Storbritannia, vår internasjonale representant, ga «Mr. Unicorn» 10/10. Max score fra utlandet er jo viktig i Eurovision..?

Wow!! Takk Lisa😘 🙌🏽

 Hvordan synes dere selv at mottagelsen av låta har vært ?

Det er spennende med interessen fra de forskjellige internasjonale ESC gruppene. Føler egentlig at vi har fått mye kjærlighet og er veldig takknemlig for det!

Mr. Unicorn klatrer på listene, og dere er innenfor Topp5! Har dere noe på lager for å klatre helt til topps?

Håper at låta vår kan smyge seg litt inn i folks bevissthet. At den kan vokse og at folk blir enda mer glad i den, jo mer den spilles i de mange hjem..

 

52420914_10161261476305167_6912659531159830528_n
D`Sound ligger på en sterk 4.plass på Spotify over årets MGP-låter. På YouTube har de allerede erobret bronseplassen. (Pr 18.februar 2019)

 

Bidraget deres inviterer til fest og rytmer på scenen i Spektrum. Kan dere røpe litt av sceneshowet? Får vi se roboten fra videoen? 

Uttrykket vårt på scenen kommer til å ha sterkt fokus på det musikalske, og med et energisk visuelt lys og videoskjerm-show innbakt håper vi å kunne få ung som gammel opp på bordet for å danse. Roboten kan bli vanskelig i og med at kostymet viste seg å være veldig vanskelig å bevege seg i. Faktisk også nesten umulig å spille i, men tror vi har løst det visuelt på en litt annen måte…

Hva betyr det for dere som artister å delta i Melodi Grand Prix?

Vi ser på MGP som den største og viktigste låtskriverkonkurransen vi har i Norge, og å få være en av 10 utvalgte deltakere synes vi er veldig stas!

Hvor viktig er det med en god plassering i MGP for dere som etablerte artister?

Selvfølgelig er det stas med en god plassering, men for oss er dette en flott mulighet til å vise det norske folk musikken vår og da er viktigste å ha fokus på å gjøre en best mulig opptreden som vi håper speiler gleden og takknemligheten over å kunne gjøre det vi elsker mest, å spille…

Hva er planene for hvordan dere skal legge Europa for deres føtter, om dere vinner MGP?

Fortsette å ha fokus på gode «live» opptredener. Vi elsker å spille konserter og hvis vi skulle være så heldige å vinne, håper vi at det for oss åpner muligheten for å spille konserter i enda flere land en vi har gjort i tidligere i Europa.

Har dere noen oppfordring til fansen og publikum før MGP-finalen?

Håper dere lytter godt til låtene i forkant, ser hvordan vi klarer oss live på scenen og …. følger hjertet og stemmer…på oss! ❤️

Man blir bare glad av denne gjengen. Her er det positivitet, glede og smittende humør i lange baner. Dette må bare bli bra på scenen!

 Vi ønsker Mirjam, Jonny, Kim (og roboten Magnus!) lykke til i Spektrum. Vi gleder oss veldig til å se fremførelsen av Mr. Unicorn! I mellomtiden bygger vi opp til festen med musikkvideoen. På ekte Eurovision-vis: Den SWINGER!

 

🔥I går slapp også D´Sound sin offisielle lyrics video av Mr.Unicorn. Dans og Sing A Long!

 

 

tce50242

 

D´Sound på sosiale medier: 

 Facebook  Spotify  YouTube

 

 

eurovisionnorway
Følg oss på Facebook! 👍🏻

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: