Dansk kjærlighet til Eurovision

20 år gamle Leonora Colmor Jepsen stakk av med seieren i kveldens Danske Melodi Grand Prix og skal dermed representere Danmark i årets Eurovision

Hun synger sangen «Love is Forever» som handler om at alle bør få lov å elske den man vil.
– Kjærlighet er noe universelt som er i alle mennesker og mellom alle mennesker – og vil alltid være der. Selv det skjer mange vonde ting i verden, vil kjærlighet alltid være der for å skape håp, optimisme og knytte folk sammen, sa Leonora.

Hun er bare 20 år gammel, men har allerede vunnet mange priser i isdans.  Hun har nærmest vokst opp med skøyte på beina, og dette har resultert i tre titler som Junior Denmark Champion og deltakelse i både Nordisk Mesterskap og Junior-VM.

Hun startet også tidlig med å skrive egne sanger og holde små konserter på kafeer, biblioteker og skoler. Publikummet blir nok vesentlig større for den lovende jenta frem mot mai. Vi ønsker både Leonora og Danmark alt hell og lykke frem mot den store finalen i Tel Aviv. 

Årets danske vinner ble først avgjort med 50 prosent fagjury og 50 prosent telefonstemmer. Av 10 låter gikk topp 3 gikk videre til en superfinale. Der ble vinneren igjen kåret ved hjelp av 50 prosent jury og 50 prosent telefonstemmer. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: