– Bidraget mitt «Feel» kommer til å ha et vakkert sceneshow..

31-årige Ingrid fra Jessheim er ingen hvem som helst. Hun er en meget god fiolinist og sanger, utdannet ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo. Hun har flere år bak seg som entertainer på nattklubb, og hun er faktisk jenta som Alexander Rybak sang om i «Fairytale». Endelig får vi se Ingrid i Melodi Grand Prix, og ei mer positiv dame skal du lete lenge etter. Utstrålingen er mer enn på plass, og vi tror det er grunn til å glede seg til å se Ingrid på scenen i Oslo Spektrum. Vi tror fremføringen vil gjøre sitt til at flere får øynene opp for den selvskrevne låta «Feel».

Vi ville vite litt mer om hennes deltakelse i MGP, så vi måtte spørre henne og høre hva hun tenker foran lørdagens show i Oslo Spektrum.Ingrid har startnummer 6 i Melodi Grand Prix 2019.

 

Hva betyr det for deg å være med i MGP?

Det betyr utrolig mye. For det første er det en utrolig spennende opplevelse å være med på. For det andre er det flott å kunne være på scenen med et budskap jeg bryr meg om.

Under lanseringen fortalte du oss at «Feel» handler om det å være der for hverandre, selv om vi mennesker ofte er uenige oss imellom. Ligger det noen personlige erfaringer bak teksten?

Ja klart det, uenigheter med andre og følelsen av å føle seg utrolig annerledes enn noen andre er noe jeg tror er vanlig å oppleve for de aller fleste. Og så er det så lett å dømme folk man ikke vet hvem er eller som lever helt andre liv enn en selv. Jeg tror jo at nettopp det å akseptere andre for det de er, og også sider en ikke liker er viktig for å gå et felles skritt videre for å skape fred mellom mennesker.

Hvordan synes du «Feel» har blitt mottatt?
Anmeldelser og slikt har jeg ikke stresset så mye over. Folk må jo få mene det de vil! Det som har vært fint er å møte folk som oppfatter budskapet, og som kanskje vil ta det videre. Eller at at noen syntes at låta bare er fin å høre på. Det er koselig.

Vi har lagt spesielt merke til at mange utenlandske Esc-fans har «Feel» som en av favorittene. Følger du med på Eurovision-sider for å fange opp stemningen?

Wow, det er jo hyggelig da! Jeg får med meg noen rørelser her og der, men jeg må la konkurranse være konkurranse og heller fokusere på å formidle musikken og få alt klart til sceneshowet.

Fiolinspillet i låta er magisk, og vi tror noen vakre tv-bilder fra Spektrum kan sørge for at flere får øynene opp for «Feel». Vi ser egentlig for oss deg alene på scenen med sofistikert lyssetting, men kan du røpe om det blir flere..?

Tusen takk for det! Jeg gleder meg til å spille fiolin i Spektrum! Jeg kan si så mye som at låten kommer til å ha et vakkert sceneshow. Jeg er jo kjempespent på å se noen av disse detaljene selv.. Men følelser er jo bevegelse og følelser kommer også fra ildens rike, så det er med som inspirasjon.. om det er flere med..tja kanskje?..

Vi må jo komme innpå det, men vi lover det blir siste gang vi nevner det: Hadde det ikke vært litt kult å være den som representerer Norge – 10 år etter at eksen vant hele Eurovision, med sangen som handler om DEG?

Haha, det går fint å spørre om! Selvfølgelig hadde det vært et vilt sammentreff og veldig kult!

Det er kort tid igjen før finalen i Melodi Grand Prix. Har prøvene gått som de skulle? Er du nervøs eller er alt under kontroll?

Prøvene har så langt gått som de skal, (bank i bordet, hehe) men jeg kjenner jo også på nervene. Men det er vel litt bra også kanskje? Det betyr jo at dette betyr noe for meg, så jeg lever fint med litt sommerfugler denne perioden her..

 

Hvorfor er «Feel» den rette låta å sende til Tel Aviv ?

Hmm.. hvis det skulle være en grunn, så er det vel akkurat igjen det med budskapet igjen. I bunn og grunn er alle mennesker knyttet sammen… Og særlig i Tel Aviv og Israel som det er så utrolig mye meninger rundt, kunne vi ha kommet fra Norge som en samlet tropp av sommerfugler som ønsker godt for alle.

Vi gleder oss til å se deg på scenen, Ingrid – men før vi gir slipp på deg; –  Vi har sett videoer av deg på nettet, med tøft fiolinspill. Som de andre artistene, så har du 10% sjanse til å vinne i Spektrum, men om så ikke skjer: Kan du være så snill å stille opp flere ganger? Vi trenger mer musikk av den sjangeren du representerer!

Hvis det er meningen at jeg skal stille igjen, så gjør jeg det. Men et skritt av gangen, og nå er det først fokus på dette skrittet mot Spektrum…

Lykke til på lørdag Ingrid, og vi krysser fingrene for deg og låta!

Tusen takk for utrolig fine og gjennomtenkte spørsmål og gode ord! Dere er så fine! ♥️

 

Ingrid
Ingrid Berg Mehus

 

 Sjekk ut flere av av låtene til Ingrid på Spotify 

 

cropped-img_2963
Følg oss på Facebook!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: