💥 23 nye bidrag de neste 10 dagene!

Om 10 dager må alle deltakerland i årets Eurovision være klar med sitt bidrag. Hittil er 18 av 41 land klare med sine sanger. Så om en drøy uke kommer vi altså til å bli servert hele 23 nye bidrag – inkludert det norske!

Allerede bekreftede bidrag i årets Eurovision kan du høre ved å klikke deg videre til vår artikkel Eurovision Song Contest 2019 

Eurovision is here!.png

Lørdag 2.mars

🇫🇮 Finland, 🇮🇸 Island, 🇲🇩 Moldova, 🇳🇴 Norge, og 🇵🇹 Portugal

Det er klart for nordisk Superlørdag! Tre nordiske land skal stemme frem sin vinnersang. Tilsammen skal hele fem land velge sitt bidrag denne dagen. I Finland har de allerede funnet frem til artisten som skal representere dem i Tel Aviv: DJ Darude står klar med tre låter som finnene kan velge ut i fra. Alle tre låtene kan du høre om du klikker deg inn på vår artikkel om Finland

Islendingene har avholdt to semifinaler, og er nå klare til å avholde finalen . Fem bidrag skal konkurrere om seieren. To tidligere Eurovision-representanter for Island, er med og kjemper om seieren.

Søndag 3.mars

🇬🇪 Georgia og 🇷🇸 Serbia

Etter at vi endelig har funnet vår norske representant til Eurovision, kan vi senke skuldrene ( eller ei..) for å se hva vi møter på av konkurrenter..  To land arrangerer sin nasjonale finale denne søndagen. Serbia avholdte sine semifinaler denne uken, og bruker søndagen på å finne sitt bidrag. Georgia har holdt på svært lenge med sin konkurranse, men er nå endelig klar for å stemme frem sitt bidrag.

Mandag 4.mars

🇲🇰 Makedonia

Her avholdes ingen nasjonal konkurranse. Derimot så er det en intern utvelgelse, hvor de finner en artist som stiller med et bestilt bidrag. I år har valget falt på den tidligere Eurovisiondeltakeren Tamara Todevska, som representerte landet i 2008. Låta hun skal fremføre heter «Proud», men selve sangen lanseres etter planene denne mandagen.

Tirsdag 5.mars

🇨🇾 Kypros

Kypros havnet på 2.plass i fjorårets Eurovision. I år satser de sterkt igjen. Tamta er navnet på artisten, og hun skal fremføre sangen «Replay», som lanseres denne dagen. En smakebit av låta er allerede ute, og mange fans har allerede trykket Tamra til sitt bryst. Vi venter spent på årets kypriotiske bidrag. Etter fjorårets suksess, så tar de opp tråden igjen og går for seier i Israel! (Kypros har aldri vunnet Eurovison)

Onsdag 6.mars

🇬🇷 Hellas

Landet som ofte får Douzw points av naboene Kypros lanserer sitt bidrag dagen etter sine kypriotiske venner. Katerine Duska skal delta i Eurovision med låta «Better Love», og du gjettet riktig – Låta lanseres denne onsdagen.

Torsdag 7.mars

🇧🇾 Hviterussland, 🇳🇱 Nederland, 🇸🇲 San Marino, og 🇨🇭 Sveits 

Nederland og San Marino har heller ingen nasjonal finale. De velger også en artist som stiller med et bestilt verk for Eurovision. Nederland stiller med Duncan Laurence, og nettopp dette bidraget stilles det store forventinger til. Nederland er sugen på seier! San Marino stiller nok en gang med artisten Serhat, som tidligere har deltatt i Eurovision to ganger. Bidragene til Duncan og Serhat lanseres i dag.

Den nasjonale finalen i Hviterussland avholdes. Sveits er ventet å lansere sin artist og sin låt denne dagen.

Fredag 8.mars

🇦🇹 Østerrike  🇮🇪 Irland

PAENDA er artisten som skal fremføre Østerrikes bidrag i Eurovision. Hun skal stille med det som har blitt sagt er en elektroballade. Tittelen på låte er «Limits». Østerrike lanserer sitt bidrag denne fredagen. Irland vil lansere sin artist og låt samme dag.

Lørdag 9.mars

🇸🇪 Sverige

Endelig klart for finalen i Melodifestivalen! Svenskene har avholdt hele fire semifinaler og en «Andre sjansen». 12 artister står klare for å forsvare de svenske fargene i Tel Aviv. Oddsfavoritten er John Lundvik. Han er også låtskriver for det britiske bidraget i årets Eurovision. Sverige konkurrerer mot Norge i den andre semifinalen…

Søndag 10.mars

🇮🇱 Israel

10.mars er siste frist for landene å stille med sitt bidrag. Arrangørlandet Israel har valgt, gjennom MANGE tv-sendinger, artisten Kobi Marimi som sin representant. Denne dagen vil Israel lansere sangen som Kobi skal stille med på hjemmebane.

 

6 quick and easy steps (20)

 

Vi venter på:

🇦🇲 Armenia, 🇦🇿 Azerbaijan, 🇲🇹 Malta, 🇵🇱 Polen, og 🇷🇺 Russland

Disse landene arrangerer ingen nasjonale finale, men velger artist og låt. Ingen av disse landene har bekreftet tidspunktet for sin lansering, men etter reglene skal bidragene være klare innen 10.mars. Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon når disse landene velger sitt bidrag. Det eneste som er klart fra disse landene er at Russland stiller med en tidligere representant: Sergey Lazarev. (3.plass i Eurovision 2016)

 

cropped-img_2963
Følg oss på Facebook!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: