Tilbake med et skrik!

Russland har endelig offentliggjort deres bidrag for 2019. Sangen «Scream» skal gi både Russland og Sergey Lazarev en etterlengtet revansje etter at de tapte på målstreken for Jamala fra Ukraina i Stockholm i 2016.

Scream er en grandios powerballade og er en helt annen type låt enn det Lazarev deltok med i 2016, og den russiske delegasjonen håper på å også få juryene med seg i Tel Aviv.

Låta er skrevet og komponert av «The Dream Team», bestående av Philip Kirkorov, Dimitris Kontopoulus og Ilias Kokotos. Dessuten har selveste Moskva Symfoniorkester spillt inn musikken i låta. Lazarev har selv uttalt at «Dette er vår måte å bringe tilbake live-orkesteret tilbake i Eurovision».

Hør åres bidrag for Russland her:

Sergey Lazarev er en av Russlands største og mest anerkjente stjerner. Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2000 med popduoen Smash. Han deltok i den russiske finalen i 2008 med låta «Flyer», der han kom på en 4.plass, mens vinneren Dima Bilan klarte å vinne hele Eurovision samme året. 


I desember 2015 opplyste russisk fjernsyn at Sergey Lazarev skulle representere Russland i Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm. 5. mars 2016 ble låten «You Are the Only One» offentliggjort, og sangen ble raskt en av de store favorittene før konkurransen. I konkurransen vant Lazarev sin semifinale og kvalifiserte seg til finalen i Globen. Der vant han telefonavstemningen, men ble bare nummer fem hos juryene. Samlet ble Russland nummer tre, bak Australias Dami Im og Ukrainas Jamala.

I februar 2019 offentliggjorde den russiske kringkasteren VGTRK at Lazarev skal representere Russland for andre gang i konkurransen. Nå er Sergey klar med Scream!

 

 

Hva synes du om det russiske bidraget?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: