NRK må slå på stortromma, og skape et spektakulært sceneshow ..

Vi har låta. Vi har Fred, Tom og Alexandra. Vi har KEiiNO. Nå mangler bare totalpakka som gjør at Norge blir en reel utfordrer i årets Eurovision!

Mange er enige om at «Spirit In The Sky» er det beste bidraget fra Norge på mange år. Det mener også vi i Eurovision Norway. Vi ELSKER låta. Vi elsker også engasjementet KEiiNO viser. Så hva er våre bekymringer.. ?

Sceneshowet under Melodi Grand Prix var milevis fra godt nok. Gudskjelov så holdt det til seier, men fansen (og vi) ventet på noe mer. Noe ekstraordinært. Noe som står i stil med låta. Vi forventet dansende nordlys og kule effekter på scenen. Noe «nytt» som skulle løfte låta til enda større høyder.

Vi fikk kun glimt av nordlyset på noen smale LED-skjermer og litt frostrøyk langs scenegulvet. I tillegg til et par dansere og noen trommeslagere, som kanskje ødela mer enn de gavnet fremføringen. Dessuten er det ikke plass til  alle disse på scenen i Tel Aviv, der det kun er lov med seks stykker på scenen. Inkludert koret.

La KEiiNO skinne for seg selv på scenen. De har mer enn nok karisma til det, men de må få elementer med seg på scenen som de kan leke seg med. Norsk natur, nordlys, og samekultur. Vi må ha mer SHOW, annet enn at trioen står ved siden av hverandre og «fremfører en sang». Det holder IKKE i 2019, og det kan fort bety forskjellen på en Topp5-plassering, – og en 23.plass..

Når man har en låt som fenger Europa, så må man ha et sceneshow som utgjør det lille ekstra, slik at europeerne tar frem telefonen og stemmer på oss!

NRK har en stor jobb å gjøre, men de har ikke all verdens tid. Innen få dager skal arrangørene i Israel ha levert skissene over sceneshowet til alle deltakerne – og det er den eneste bekymringen vi har for årets norske bidrag…

Norge får tøff konkurranse i Tel Aviv. Flere og flere land satser stort på spektakulære sceneshow. De møter opp med en fremførelse som får middels gode låter til å skinne. Nok til å kapre viktige europeiske poeng. Noe som kan bety forskjellen mellom – et greit resultat – og et riktig bra resultat.

Skal Norge ha sjanser til å vinne Eurovision, så må NRK slå på stortromma. Vi har en partylåt som får Europa til å danse. Vi har alt som skal til for at Norge igjen blir en utfordrer til seieren. La fyrverkeriet «Spirit in the Sky» få lov til å eksplodere på scenen. Masse nordlys i norsk natur på store LED-skjermer, partystemning, og masse farger!

Nå er det opp til NRK å vise muskler, og vi håper de er villig til å satse. NRK sparte mange kroner på gjenbruk av MGP-scenen fra i fjor, så da har de forhåpentligvis noe igjen til å satse på et ordentlig sceneshow i Eurovision..

Vil NRK virkelig vinne Eurovision (som de har uttalt) så har de muligheten til å vise det nå,-  men da må de legge fra seg tanken på at «Det enkleste er det beste».

Spirit In The Sky fortjener så MYE mer enn det..

HEIA NORGE! 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: