🙌 HYLLEST TIL KEiiNO!

Kjære Alexandra, Fred, og Tom Hugo!

Fra første gang vi hørte «Spirit In The Sky» tenkte vi: Denne  representere Norge i Eurovision Song Contest! Det var ingen tvil. Låta deres er noe av det mest catchy som noengang har deltatt i Melodi Grand Prix. – Og joiken? Åh, vi ELSKER den! Den er med på å sette prikken over i`en!

Dagen etter låta ble lansert, sendte vi en melding til dere og lurte på en kommentar til at vi i Eurovision Norway kåret dere til vår favoritt i Melodi Grand Prix. Dere tok henvendelsen på strak arm (en sen lørdagskveld), og var selvfølgelig superfornøyde med resultatet av valget vårt. I løpet av bare noen timer hadde vi falt pladask for låta. (Det føles som en evighet siden.)

Til vår stor glede gikk dere rett til topps, og nå skal dere snart stå på scenen i Tel Aviv. På veien dit er det hardkjør: Intervjuer, deltakelse i tv- og radioprogram, og ikke minst turneen i Europa, med det mål for øyet at enda flere skal få øynene opp for den knallgode låta dere stiller med.

Opptreden dere hadde i Amsterdam og London stod til gull, og vel så det! I helgen er dere klare for Madrid! Tilbakemeldingene fra turneen forteller at «Spirit In The Sky» kan være en reell utfordrer under maidagene i Tel Aviv. Fansen synger med. Når vi hører engelske fans i London joike sammen med Fred, så er det ingen tvil: «Spirit In The Sky» har det som skal til for å fenge Europa!

Alt stoff om dere selger som varmt hvetebrød. Fansen får rett og slett ikke nok! Mye vil ha mer. Hvor enn dere er, hva enn dere deltar på, så venter fansen på en oppdatering.. Dere er der, og byr på det lille ekstra. TAKK!

Dere er RÅ på å stille opp, og gi av dere selv! Det er alltid et smil på lur, selv om dere sikkert til tider er så slitne og kunne tenke dere alt annet enn å stå foran et kamera og sende en hilsen. Dere skal vite at vi, våre følgere og fansen, er utrolig takknemlige for at dere er så positive og deler med oss! 

Vi tar av oss hatten for hvordan dere svarer i alle intervjuene dere har bak dere. Dere har skjønt det! Dere er GODE AMBASSADØRER for Norge i Eurovision!

Vi i Eurovision Norway får stadig meldinger fra utenlandske Eurovision-fans, om at i år stemmer de på Norge. De ikke bare liker «Spirit In The Sky». De ELSKER den – som oss!

Med all respekt å melde, så er det lenge siden et norsk bidrag i Eurovision har fått så gode tilbakemeldinger fra Europa. Vi i Eurovision Norway reiser til Tel Aviv for å dekke vårens vakreste eventyr, og vi gleder oss til å følge dere tett opp mot semifinalen – og forhåpentligvis finalen!!

Egentlig så burde vi avslutte denne hyllesten med å legge ved en video av «Spirit In The Sky», men det har vi gjort så mange ganger før. Dere har fortalt oss at dere tar med dere tre flagg til Eurovision: 🇳🇴 Norgesflagget, 🏳️‍🌈 Prideflagget – og sameflagget. Dessverre finnes ikke det samiske flagget som emoji på sosiale medier, så derfor avslutter vi denne hyllesten med et stort og tydelig bilde som et bevis på hvor mye vi elsker at joik endelig er tilbake i Eurovision Song Contest!

KEiiNO for Norge. Norge for KEiiNO! 

 

samiskflagtilfront

 

Čajet dan čuovgga. Lykke til i Tel Aviv!!

 

EN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: