Russland viser muskler på prøvene..

«Scream» er bidraget som Russland håper skal gi Sergey Lazarev en etterlengtet revansje. Sergey stiller med en grandios powerballade, og er en annen type låt enn hva han deltok med i Eurovision Song Contest i 2016.

Låta er skrevet og komponert av «The Dream Team», bestående av Philip Kirkorov, Dimitris Kontopoulus og Ilias Kokotos. Dessuten har selveste Moskva Symfoniorkester spilt inn musikken i låta. Sergey har selv uttalt at «Dette er vår måte å bringe tilbake live-orkesteret i Eurovision».

Sergey inntok scenen i Tel Aviv på tirsdag, da Russland hadde sine første sceneprøver, og det gikk som forventet: Sergey innfridde. Russland leker ikke Eurovision. De er «in it to win it».  Noe sceneshowet også røper… Sergey stiller med flere kopier av seg seg på LED-skjermene, og scenefremføringen oppleves som mektig av de som var tilstede på prøvene.

Russland styrket seg på oddsen etter prøvene, og er den nest største favoritten til å vinne hele konkurransen. Sergey synger som en gud, og han leverer «full pakke».

fullsizeoutput_45f
Sergey under sceneprøvene i årets Eurovision (Foto EBU)

 

Vi tror Russland er en reell utfordrer til seieren i årets konkurranse, og er spent på de neste sceneprøvene. Russland skal i ilden igjen med prøver på lørdag,  sammen med Norge. I prøverunde nummer 2 vil også mer av sceneshowet (gjelder alle land) bli røpet i form av videoer – og det er ventet at det vil påvirke oddsen ytterligere.

 

fullsizeoutput_45b.jpeg

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: