Til og med de som synes Eurovision er en vits, elsker KEiiNO og «Spirit In The Sky»!

Lenge var de «bare» fan-favorittene, men KEiiNO ble også folkets favoritt under finalen i Tel Aviv. «Spirit In The Sky» erobrer listene i Europa. Denne uken suste de blant annet rett inn på 9.plass på den offisielle Dance-listen i Storbritannia. Et klart bevis på at det er ikke bare oss nordmenn som digger låta..

En ting er at vi som elsker sirkuset rundt  Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest liker låta. En helt annen ting er de som ser på denne sangkonkurransen som et «Europamesterskap i dårlig musikk og latterlige sceneopptredener» faktisk også elsker «Spirit In The Sky»!

 

Untitled design (13)

 

For å gjøre en laaaang historie kort: Undertegnede er ganske alene om å følge, og elske,  MGP og Eurovision – blant kollegene på jobben. De fleste ler av – (og MED) meg, når jeg ber om fri på viktige dager for oss fans…

De fleste av de jeg jobber med hørte «Spirit In The Sky» for aller første gang under finalen i Eurovision Song Contest.. ( Ja, det er helt sant..!). Det er hardt å svelge for en innbarka fan, men mine kolleger ser på MGP og Eurovision som en vits – og mine kolleger er nok ikke helt alene om å ha det synet på konkurransen…

Men – Hva skjer.. ?

 

  • Du Tom, – Den norske sangen i Eurovision var faktisk dritkul! Det må da være det beste norske bidraget noensinne? 
  • Tom – Hva skjer med Eurovision? Er det endelig blitt lov med kule sanger der? 
  • Herregud Tom. Den sangen må vi da bare danse til på neste personalfest!

 

KEiiNO klarte det. De knekte koden. «Spirit In The Sky» er blitt en hit. Ikke bare hos mine kolleger.

KEiiNO sjarmerte fansen –  og nordmenn generelt  – samt en stor andel av Europas befolkning. Faktisk så er «Spirit In The Sky» en av låtene som gjør det best på hitlistene – etter finalen!

Norges bidrag har nettopp nådd over 11 (!) MILLIONER avspillinger på Spotify! Sjelden (eller aldri) har vi i Eurovision Norway opplevd en så massiv støtte til Norges bidrag i Eurovision. Fra inn – og utland! Kommentarfeltene våre er blitt nedrent av heiarop og støtte til KEiiNO.

Tom Hugo , Fred og Alexandra,  har klart å gjøre Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest litt mer stuerent – selv for de som ser på hele konkurransen som et «Bad-Taste- Party».

Vi i Eurovision Norway har fra dag 1 heiet på KEiiNO og «Spirit In The Sky». Fra første gang vi hørte låta, så sa vi: – SEND KEiiNO til Eurovision!

Trioen skaffet Norge den beste plasseringen siden 2013 – samtidig som de VANT folkeavstemningen – I EUROPA!

 

 

—————————————————————————————————————————————–

* Skrevet UTEN godkjennelse av hele teamet i Eurovision Norway, men undertegnede tar det på egen regning… 🙌  -men jeg VET de er enige… 😉  (Tom)

Team Eurovision Norway:  Andreas Alexander Egtvedt – Eva Nodeland – Martin Fjellanger – Tom Marthinsen

 

eurovisionnorway
Følg oss på Facebook! 👍🏻

 

En kommentar om “Til og med de som synes Eurovision er en vits, elsker KEiiNO og «Spirit In The Sky»!

Legg til din

  1. Sant det. Det er forsket på at en sang som har en melodi som matcher hjerteslagene til folk blir husket. Tror jeg leste det på Illustrert vitenskap.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: