🔥 Siste rykter: Disse deltar i MGP 2020!

Melodi Grand Prix 2020 er bare to uker unna, og tradisjonen tro så spekuleres det blant fansen: Hvem stiller i 60års-utgaven av Norges mest populære musikk-konkurranse?

Sist helg så møtte vi i Eurovision Norway MGP-sjefen, Stig Karlsen, for en prat i innspurten av planleggingen av MGP 2020. Selvsagt var munnen hans lukket, da vi stilte spørsmål om hvem vi kunne forvente å se som deltakere. Allikevel så kan vi nå gi deg noen navn på hvem vi tror blir å se i konkurransen.

Her er ryktene og spekulasjonene over deltakere i Melodi Grand Prix 2020

Stjernervi gjerne ser i MGp (4).png

 

Wig Wam. Hvem husker ikke Norge i Eurovision 2005? I 2020 gjenforenes bandet, og vi har all grunn til å tro at Wig Wam vil være en av de som representerer rock`n roll i MGP 2020. «In My Dreams» het bidraget de fremførte på scenen i 2005. Vi tror ikke bare at det er en drøm at de stiller i 2020. Vi tipper at Wig Wam er en av de fem forhåndskvalifiserte artistene til finalen i MGP 2020.

 

Knut-Øyvind Hagen og Kjetil Mørland Sistnevnte representerte Norge i 2015 med balladen «A Monster Like Me». Han og Deborah Scarlett endte på 8.plass. I fjor deltok han også i MGP med låta som mange hadde som favoritt, «En livredd mann». Vi har grunn til å tro at Herr Mørland igjen er å finne på listen over de som deltar i MGP. Denne gangen er det kanskje mer sannsynlig at han stiller som komponist. Det vi har klart å snappe opp, er at han i de siste månedene har samarbeidet med Knut-Øyvind Hagen fra Hamar. Noen kjenner han kanskje best som journalist fra NRK, blant annet fra lanseringer fra MGP tidligere år, men han er også en av dem som skrev fans-favoritten «Rocket Ride» til Melodi Grand Prix 2007, fremført av Jannicke Abrahamsen. Bidraget endte på 2.plass. Knut-Øyvind elsker Eurovision, og har tidligere uttrykt at hans store drøm er å vinne konkurransen. Knut-Øyvind og Kjetil Mørland er begge sterke låtskrivere, og vi tror på et sterkt bidrag om de stiller. Er de av en av de forhåndskvalifiserte finalebidragene? Det hadde vært utrolig gøy å se Knut-Øyvind på scenen. Her er også det vi tror er et hint, på at de blir å se i konkurransen.

F92ADEA3-8287-4A93-8DF4-9E37054F7C02_1_201_a.jpeg

 

Elin & The Woods. Deltok i MGP 2017.  Duoen består av Elin Kåven og Robin Lynch. Sistnevnte var også med på å komponere Norges bidrag i Eurovision 2013 «I Feed You My Love» – som havnet på en hederlig 4.plass. Duoen slipper et album i februar, i dagene etter MGP-finalen. Vi har grunn til å tro at Elin og Robin er med som deltakere. #Funfact er at begge nylig ble medlemmer i vårt Diskusjonsforum på Facebook, – som er Norges største forum for Eurovision og Melodi Grand Prix.  Bli med du også! 

 

Camilla North. Hun 35 år, og er fra Fyllingsdalen utenfor Bergen. Camilla deltok faktisk i den nasjonale finalen i San Marino 2018, og endte der på en 5.plass. Hun lanserer også et album i februar måned – rett etter finalen i Melodi Grand Prix. Vi tipper på at Camilla stiller opp i delfinalen for Vest-Norge, lørdag 1.februar 2020. Hun følger dessuten oss på Instagram. Gjør du? Her hører du låten Camilla stilte med under i San Marino 2018:

 

Bjørn Olav Edvardsen, opererer under artistnavnet Bjørn O. Han har tidligere deltatt i Idol, The Voice og Det store Korslaget. Bjørn Olav er en sanger og låtskriver, fra Nord-Odal i Hedmark. Bjørn Olav er også en av de norske artistene som på sosiale medier melder om «hemmelige prosjekter for 2020». Han har også deltatt i musikaler, som Trollmannen fra Oz (The Wiz). Her fra Ullensaker Teater 2018.

 

Rein Alexander. Et litt mer usikkert kort, men noe forteller oss at han er en av de som også blir å se i MGP. Han er kjent for de aller fleste, og kanskje er Rein Alexander den som vil bringe operaen til scenen i 2020-sesongen? Rein Alexander en stor MGP & Eurovision-entuisiast. Mange av dere har sett han i forskjellige musikaler, og han har også deltatt i flere underholdningsprogrammer på tv. Han er i skrivende stund opptatt på juleturne. Det hadde vært gøy om han endelig stiller i MGP.

ReinAlexander
Endelig klar for MGP?

 

Raylee deltok i MGP 2015, og etter lekkasjer på sosiale medier, så er det høyst sannsynlig at hun igjen prøver seg på MGP-scenen. Bak artistnavnet Raylee finner du 22-årige Charlotte Kristiansen fra Arendal. Vi tipper hun blir presentert som en av artistene under lanseringen 3.januar – som en av deltakerne på delfinalen fra Sør-Norge 11.januar. Her er hun fra MGP 2015:

 

MGP-sjef Stig Karlsen har tidligere uttalt at det i MGP 2020 blir flere kjente artister med, enn det som var tilfelle i 2019. Det betyr at MGP-redaksjonen har klart å holde på hemmelighetene. Blant kjendisene det går rykter om er Tone Damli. Hun kom på 2.plass i MGP 2009, med låta «Butterflies». Er hun klar for å stille 11 år senere? Vi venter spent.

 

Samtidig som ryktene og spekulasjonene pågår, så skal vi ikke ta noe for gitt. Noe kan jo også forandre seg på veien. Vi i Eurovision Norway kjenner til at en av artistene trakk seg fra MGP 2019, i løpet av den siste tiden opp til finalen. Det åpnet døren for en av deltakerne som stod på scenen i Oslo Spektrum. Artisten som fikk plassen i finalen, kom seg ikke til videre til superfinalen (De 4 mest populære bidragene).

Fredag 3.januar vil NRK lansere de fem forhåndskvalifiserte artistene til finalen. Vi tror at disse er velkjente navn for meningmann, og dermed vil utgjøre «trekkplasteret» til den store finalen i Melodi Grand Prix 2020. MGP-sjef Stig Karlsen kunne sist helg fortelle oss at det er noen virkelige gode låter med i konkurransen.

Om to uker vet vi mer. I mellomtiden hygger vi oss med spekulasjoner og rykter. Uhøytidelig moro.

 

 

Disse er videre til finalen !

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: