💥Klar for første delfinale i MGP2020!

Endelig er vi i gang! Nå skal vi finne bidraget som gjør sitt til at Eurovision-festen igjen havner i Norge.

Den første delfinalen i årets MGP avholdes i kveld lørdag 11.januar. Stedet er H3-arena på Fornebu. Fire artister skal kjempe om billetten til den store MGP-finalen i Trondheim, lørdag 15.februar.

Vi i Eurovision Norway er selvsagt tilstede når festen sparkes i gang, så følg med på Facebook-siden vår gjennom dagen. Vi skal levere siste nytt om hva som skjer. I tillegg blir det stemningsrapporter, og intervjuer med artistene.

Bidragene ble lansert på mandag, og skal vi tro Oddsen så ligger Raylee godt an til å kunne putte finalebilletten i lomma. Bidraget «Wild» har blitt svært godt mottatt blant mange norske og utenlandske Eurovision-fans. Låta høres allerede ut som et bidrag i Eurovision, og det kan være et godt tegn for Raylee og låtskriverne. Her forventer vi stor fest på scenen.

Da vi i Team Eurovision Norway vurderte låtene i denne delfinalen, havnet Raylee på en sterk andreplass. Førsteplassen vår gikk til den minst kjente artisten blant kveldens deltakere: Geirmund Hansen. Låta han stiller med heter «Come Alive», og vi tror at Geirmund er en sterk kandidat til å vinne kveldens delfinale. Kanskje høres det overraskende ut for mange, men vi har tro på at denne låta også vokser seg ennå bedre på scenen. Geirmund har en sterk vokal:

Kim Rysstad ligger på andreplass på Oddsen, og vi forventer også her en sterk scenefremføring. «Rainbow» heter power-balladen som Kim skal fremføre, og som alle vet leverer han sterkt også vokalmessig. Mange fans ønsket seg Kim tilbake i Melodi Grand Prix-sirkuset, og nå er han klar til å kjempe om finalebilletten. Dette kommer til å bli et fyrverkeri på scenen, og vi ser heller ikke bort fra at Kim kan være kandidat til seieren i den første delfinalen. Kim har mange fans rundt om.

Siste artist ut i konkurransen er ingen ringere enn Lisa Børud. Debuterer i MGP, men har allikevel erfaring fra Eurovision Song Contest. Lisa var en av danserne og koristene som stod bak Alexander Rybak på scenen i Lisboa i 2018. Nå står Lisa fremst på scenen, og skal fremføre «Talking About Us». – Og det er mange som snakker om Lisa. Denne låta er den mest avspilte låta, på Spotify, av kveldens fire konkurrenter. Det kan bety at dette bidraget er svært så populært. Samtidig vet vi at Lisa kommer til å levere så det gnistrer på scenen. Er det noe hun har vist oss tidligere, så er det at hun mestrer å danse og synge samtidig som hun beholder en klokkeklar vokal.

 

Sistemann ut i delfinale 1 er Sondrey. Han er en av de fem artistene som NRK har gitt grønt kort inn til MGP-finalen i Trondheim. Sondrey skal fremføre bidraget sitt «Take My Time», slik at folk også blir kjent med hans låt før den store finalen går av stabelen. Mange vil kjenne igjen Sondre(y) fra blant annet Stjernekamp på NRK.

 

Hvem som vinner kveldens delfinale blir avgjort i H3 arena på Fornebu. Sendingen starter kl 19.50 på NRK1, og rett etter kl 21 så vil vinneren bli kåret. Dessverre ryker tre bidrag ut av konkurransen i alle delfinalene i årets MGP. Hvilket betyr at det er viktig å stemme på din favoritt. I år kan du kun avgi dine stemmer på nrk.no. Det er ikke mulig å stemme via sms. Mer info om dette finner du her. 

 

Vi ønsker kveldens artister LYKKE TIL PÅ SCENEN! 

 

cropped-esc-norway-1.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: