💥Her er artistene i delfinale 2!💥

Ikke før er den første delfinalen over, så retter vi fokuset mot den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix. Fire nye bidrag er klare for å kjempe om en plass i finalen i Trondheim Spektrum, lørdag 15.februar.

Untitled design (55).png

 

Artister og låter i delfinale 2

Melodi Grand Prix 2020

Du kan høre på bidragene ved å klikke der artisten og låt-tittelen nevnes. Låtene er lansert på Spotify og Apple Music. 

 

rein2.png

Rein Alexander: «One Last Time» (Tekst og melodi: Erik Småland, Kristoffer Tømmerbakke og Rein Alexander) 

Rein Alexander debuterer i MGP som 48-åring. Han har spilt i utallige musikaler som «Les Miserables» og «Chess».  Han har gjennom flere år turnert rundt i Norges land, og er godt kjent for de aller fleste av oss. Låta han stiller med kan være overraskende for de av oss som kjenner til hans ordinære repertoar, så hans debut kan bli spennende. (Denne låta er ikke tilgjengelig på Spotify ennå, men den er tilgjengelig hos Apple.) Så fort den blir lansert på Spotify vil vi legge den til vår spilleliste der.

tore2.png

Tore Petterson «Start Of Something New» (Tekst og melodi: Tore Petterson og Knut Bjørnar Asphol)

Hvem hadde forestilt seg dansedommer og sofaentusiast Tore Petterson i MGP? Ingen tvil om at Tore kan synge, men dette kom som en overraskelse. Vågalt nok stiller han opp i konkurransen med storbandjazz. Tore har selv skrevet bidraget i samarbeid med Knut Bjørnar Asphol, som også var produsent bak Rybak sitt vinnerbidrag i 2018.

duo2.png

Kim Wigaard & Maria Mohn: «Fool For Love» (Tekst og melodi: Torbjørn Raae, Arve Furset, Kim Wigaard Johansen og Maria Mohn)

Duoen er kanskje ikke så godt kjent for mange, men Kim har vært med i både Idol og The Voice. Kim kommer fra Oslo, og Maria er Fredrikstad-jente. Hun har også deltatt i Idol. Til daglig jobber hun som sanger, låtskriver og skuespiller. Sammen arbeider de som vokalcoach for flere av Norges artister. Med andre ord: Det bør ikke stå på vokalene når duoen inntrer MGP-scena på lørdag. Det kan bli kraftfullt når Kim og Maria fremfører denne popballaden.

jæger.png

Anna Jæger: «How About Mars» (Tekst og melodi: Roel Rats, Synne Vorkinn, Chris Wortley og Sindre T. Jenssen)

Anna bruker artistnavnet JÆGER. 26-åringen fra Oslo/Asker debuterer i MGP, men har erfaring med musikkonkurranser som The Voice. JÆGER er oppvokst i Canada og USA, og har derfor tatt med seg noe av det som inspirerte henne innen musikk derfra. For mange av oss vil hun være et nytt navn, og det skal bli spennende å se dette bidraget fremført på MGP-scenen.

⭐️⭐️⭐️

didrik_emil_mgp_0090.jpg

Under lørdagens delfinale vil brødrene Didrik og Emil Solli-Tangen fremføre bidraget sitt «Out of Air», som er direkte kvalifisert til MGP-finalen. Didrik representerte Norge på hjemmebane i Eurovision 2010, med låta «My Heart Is Yours». Broren Emil deltok i MGP 2013. Bidraget er skrevet av Didrik Solli-Tangen, Fredrik Boström, Mats Tärnfors og Niclas Lundin. Denne låta blir ikke lansert før fredag 17.januar – Dagen før delfinalen. Da vil vi også gjøre den tilgjengelig på våre spillelister på Spotify. 

⭐️⭐️⭐️

Det var et massivt trykk på Facebook-siden vår under årets første delfinale i Melodi Grand Prix, da Raylee sikret seg finalebilletten med bidraget «Wild«. Vi er selvsagt tilstede på alle delfinaler (og finalen) i MGP 2020!

 

Følg oss gjerne på Facebook. 

 

cropped-esc-norway-2.jpg

En kommentar om “💥Her er artistene i delfinale 2!💥

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: