⭐️⭐️Didrik & Emil er klare for lansering av MGP-låta «Out of Air»

Ved midnatt i kveld slippes nok en låt som allerede er klar for finalen i Melodi Grand Prix. Brødrene Solli-Tangen skal opptre sammen på scenen, med låta «Out of Air».

didrik_emil_mgp_0090

Begge brødrene har tidligere deltatt i MGP, men Didrik er også godt kjent med Eurovision Song Contest. I 2010 representerte han Norge på hjemmebane da Eurovision-finalen ble avholdt på Telenor-Arena på Fornebu. Den gang sang Didrik «My Heart Is Yours», og endte på 20.plass.I  etterkant av Eurvision 2010,  har Didrik hatt flere opptredener både i inn- og utland. Blant annet har han sunget duett med José Carreras. Didrikhar også deltatt i flere TV-programmer, og vært programleder for «Skal vi danse» på TV 2.

Lillebror Emil prøvde seg på MGP-scenen i 2013. Sammen med heavymetal fra bandet Gromth, blandet Emil inn operasang i bidraget «Alone». Den gang måtte Emil og Gromth kvalifisere seg gjennom en delfinale. Noe de også klarte. De tok seg til MGP-finalen, men ble ikke en av de fire som gikk til «Superfinalen» – de 4 mest populære bidragene. Etter 2013 har Emil også opptrådt i flere forestillinger landet rundt. Sammen holder de også showet «En broderlig aften med Solli-Tangen».

OUT OF AIR

Didrik og Emil starter 2020 med å være med på feiringen av 60-årsjubileet til Melodi Grand Prix. Det er nå 10 år siden (minus en uke) Didrik selv stod på scenen i delfinalen i MGP 2010. Den gang gikk han helt til topps.

«Out of Air», som slippes på alle streamingtjenester midnatt til 17.februar, er skrevet av Didrik selv, sammen med svenskene Fredrik Boström, Mats Tärnfors og Niclas Lundin.

«Out of Air» er faktisk en låt som har ligget godt lagret i skrivebordsskuffen til Didrik. Helt siden 2013. Det var meningen at låta skulle være med på albumet han kom med det året (The Journey), men Didrik følte ikke at låta passet inn sammen med de andre låtene på albumet. Det var «noe» som manglet.

Nå har Didrik funnet «det som manglet», for å gjøre «Out of Air» bedre. Brikken som gjorde at ting falt på plass, er broren Emil. Sammen skal de nå løfte denne sangen på MGP-scenen. Hvis brødrene vinner årets MGP, så kan spesielt Didrik gå en travel vår i møte. Han blir pappa for andre gang i april. Måneden før Eurovision i Rotterdam.

Didrik og Emil fremfører vil fremføre «Out of Air» på scenen under delfinale 2, lørdag 18.januar, slik at fans og tv-seerne kan bli godt kjent med låta – før MGP-finalen avholdes i Trondheim Spektrum 15.februar 2020.

LYKKE TIL DIDRIK OG EMIL !!

«Out of Air» vil ligge på spillelista vår på Spotify fra midnatt i kveld. 

 

cropped-esc-norway-e1564969452513-1.jpg

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: