Alexandru: – Det blir et fantastisk show!

Alexandru var tidligere et av medlemmene i Suite16. Noen husker de kanskje fra MGP-finalen i 2016, hvor de havnet på tredjeplass med låta «Anna Lee». Nå satser 19-åringen derimot på egen solokarriere. 

Helt siden han var tolv år gammel har han tolket kjente sanger på Youtube, og flere av videoene hans har 100 000 visninger. Sjekk selv! I tillegg til å synge, spiller Alexandru gitar og trommer. Tross sin unge alder har han fått prøve seg i flere deler av musikkbransjen. En av erfaringene, var å opptre på et stort kinesisk TV-show med mange millioner seere. Nå er han derimot klar for sin andre deltakelse i Melodi Grand Prix. Låta heter «Pink Jacket», og er skrevet av ingen ringere enn Ruben. 

Hva tenker Alexandru selv om å delta i MGP som soloartist, og kan han røpe noe av hvordan låta vil bli presentert på scenen? Vi har selvsagt spurt han:

Hva er dine tanker rundt Melodi Grand Prix, og hvordan tror du «Pink Jacket» vil klare seg i årets konkurranse?

MGP har alltid vært et av målene mine siden jeg var 6 år, og selv om jeg har vært med på MGP sammen med boybandet Suite 16 i 2016, så blir det en helt annen opplevelse å stå der for meg selv. Jeg digger låta mi «Pink Jacket» og føler selv at den passer bra som en MGP låt, så jeg håper at resten av Norge synes det samme!

Du har jo tidligere deltatt i MGP. Hva tror du blir forskjellen mellom å være en av medlemmene i et band, kontra å stå på MGP-scenen som soloartist?

Å delta i MGP som soloartist blir veldig spennende! Denne gangen er jeg jo for meg selv, og det blir mer press på meg, men jeg gleder meg utrolig mye, og skal gjøre mitt beste for å lage et fantastisk show!

Hva handler sangen din om ?

Låta mi Pink Jacket handler om at jeg har kjøpt meg en rosa jakke som jeg synes er sykt stilig, og at jeg føler meg veldig bra i den. Baktanken med låta er at man må tørre å skille seg ut og ikke alltid være så redd for hva andre synes. Å være selvsikker på sin egen stil er både bra for deg, og det kan også inspirere andre til å være seg selv.

Sceneshow i MGP og Eurovision kan fort utgjøre forskjellen mellom et godt og mindre godt resultat. Hva kan du si om showet ditt på lørdag?

Jeg vil ikke røpe så alt for mye, men det jeg kan si er at det blir dansere, masse energi og fullt show!

Alexandru er faktisk den artisten som pr. nå leder avstemningen  på vår FB-side. Gå inn og stem selv da vel!

Poll3

Vi gleder oss til å se Alexandru prøve seg som soloartist, og forhåpentligvis blir MGP-deltakelsen en god start på solokarrieren. Vi ønsker lykke til!

Delfinale 3 (Midt-Norge) går av stabelen i H3-arena på Fornebu. Den blir sendt direkte på NRK1, Lørdag 25.januar kl. 19.50.

cropped-esc-norway-2

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: