Sie Gubba: – Vi håper å stille på hjemmebane i Trondheim Spektrum!

De leder på oddsen. De har titusener av fans. Nå satserSie Gubba nok en gang på å kvalifisere seg til finalen i Melodi Grand Prix. Sist gang var i 2011. Da rakk det helt til gullfinalen i MGP. I år avholdes MGP-finalen i Trondheim Spektrum, og bandet satser alt på å opptre foran et hjemmepublikum i Trondheims storstue, lørdag 15.februar.

Bandet stiller med låta «Kjære du» i lørdagens delfinale i H3-arena på Fornebu. Sie Gubba feirer i år sitt 25-års jubileum, og det markeres med en pangstart, ved å delta i Melodi Grand Prix. Sie Gubba har flere titusener av fans, og vi tviler ikke på at mange av disse sitter klare for å stemme på sine favoritter på lørdag.

Vi er ikke i tvil om at Sie Gubba blir et populært innslag i årets delfinale for Midt-Norge, da musikken til bandet har mange tilhengere. Som eneste deltakere hittil i delfinalene, så stiller de med et bidrag på norsk. Det er nå ni år siden sist de var med i Melodi Grand Prix, og vi måtte selvsagt høre med bandet om hva de sier om årets deltakelse.

Er det noen spesiell grunn til at dere nettopp i år gjør comeback i MGP?

Vi feirer 25-årsjubileum i år. Det er derfor en god anledning til å slippe en ny låt og delta i Melodi Grand Prix. MGP feirer jo også jubileum i år (60-årsjubileum). Vi kunne ikke tenkt oss noen bedre måte å kickstarte jubileumsåret på!

Hva handler låta deres om?

«Kjære du» handler om det evigvarende temaet kjærlighet. I første del råder håpløsheten og tidsklemma. Refrenget er mer positivt ladet og dreier seg om finne tilbake til det man engang hadde sammen. Utover i låten blir håpet og troen stadig større. Med andre ord en klassisk tematikk.

Hva tenker dere om Melodi Grand Prix som en musikkonkurranse?

Vi har fulgt med hvert eneste år siden vi sist deltok (2011). MGP har bidratt til mangt et spennende øyeblikk! Mange flotte bidrag og vinnere. I år hilser vi formen med delfinaler velkommen tilbake og gleder oss til å konkurrere med andre artister fra Midt-Norge. Vi håper selvfølgelig å komme oss videre til Trondheim Spektrum og framføre «Kjære du» foran et ellevilt hjemmepublikum!

cover-scaled

VG´s anmelder hadde dette å si om årets bidrag fra Sie Gubba: 

«Endelig noe helt annet. Stødige Sie Gubba prøver på ingen måte å lage en MGP-låt, men heller å få med enda en Sie Gubba-låt i MGP.»

Lørdag faller dommen. Vil tv-seerne stemme frem «Kjære du», til årets finale i Melodi Grand Prix? Vil denne gjengen få sitt ønske oppfylt, med å stille på hjemmebane i Trondheim Spektrum?

Følg med på vår Facebook-side. Vi gir deg selvsagt intervju med bandet før delfinalen starter. – Og kanskje gir vi deg vinnerintervju med gjengen også..?

Vi ønsker Sie Gubba lykke til i morgendagens delfinale!

 

cropped-esc-norway-2

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: