🇳🇴 Her er ALLE finalelåtene i Melodi Grand Prix 2020!

Finalen i Melodi Grand Prix 2020 er klar! 10 artister og 10 sanger, konkurrerer om å bli Norges neste representant i Eurovision Song Contest.

Gjennom fem delfinaler har vi kommet til fem vinnere bestemt av folket. I tillegg har en jury plukket ut fem artister og bidrag som er forhåndskvalifisert til finalen.

MGP-finalen går av sted i Trondheim Spektrum, Lørdag 15.februar 2020 – og her er alle artistene og bidragene. Fremføringene er hentet fra delfinalene.

 

Raylee «Wild» 

Den første vinneren av delfinalene i årets MGP. Låta har allerede rukket å bli en hit på Spotify med over EN million streams. Låta har mange tilhengere i Europa, og kan sees på som en av favorittene i årets finale:

 

Sondrey «Take My Time»

Sondrey var den første av de forhåndskvalifiserte bidragene til å presentere låta og showet sitt, under den første delfinalen. Her blir det disco og moderne rytmer:

 

Rein Alexander «One Last Time»

Rein vant den andre delfinalen, med denne EDM-låta. Bidraget har blitt svært populært blant mange norske og utenlandske fans. Sceneshowet til Rein Alexander ser også ut som det er klart for Eurovision…

 

Didrik og Emil Solli-Tangen «Out of Air»

Brødrene er mer enn klare for å representere Norge i Rotterdam. Sammen vil de stå på scenen med en flunkende nytt sceneshow. Med andre ord; Sceneshowet i delfinalen blir annerledes i Trondheim. Vi gleder oss.

 

Kristin Husøy «Pray For Me»

Kristin kom som ei ildkule under den tredje delfinalen i MGP, og slo ut selveste Sie Gubba. «Pray For Me» har allerede mange tilhengere, også utenlands.

 

Akuvi «Som du er»

Finalens eneste låt som blir sunget på norsk. Asker-jenta heter egentlig Beatrice Hosen Kumordzie, men bruker artistnavnet Akuvi.

 

Magnus Bokn «Over The Sea»

Med ei låt som er skrevet av Alexander Rybak og Jowst, gikk Magnus rett til topps i den fjerde delfinalen i årets MGP. Han sjarmerte mange med sitt folkelige sceneshow..

 

Ulrikke «Attention»

Etter at låta ble lansert har den fått det heteste favorittstempelet foran MGP-finalen. Mange norske og utenlandske fans mener dette er låta Norge bør sende til Rotterdam. Noen tenker at dette går hele veien til Eurovision, om scenshowet blir oppgradert noe til finalen i Trondheim.

 

Tone Damli «Hurts Sometimes»

Andreplassen fra 2009. Det året ingen kunne slå Mr. Fairytale. Nå prøver hun seg med ei låt hun har vært med på å skrive. Her fra presentasjonen av låta i den siste delfinalen.

 

Liza Vassilieva » I am Gay»

Liza stiller med en låt for de mange homofile som følger MGP og Eurovision. Hun gikk helt til topps i den siste delfinalen. Regnbuefargene kommer til å hagle i Trondheim!

 

Neste lørdag får vi svaret. En av disse ti vil stikke av med seieren, og representere Norge i Eurovision i Rotterdam.

 

cropped-esc-norway-2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: