🔥KEiiNO-feberen tar av! «Monument» er allerede storfavoritt.

Monument har tatt Eurovision-fansen med storm. På utenlandske nettforum snakkes det allerede om «Oslo 2022». Eurovision-fansen er overbevist om at KEiiNO igjen kommer til å representere Norge i Eurovision Song Contest – og det LENGE før alle låtene til årets Melodi Grand Prix er lansert..!

Vi innrømmer det. «Monument» klistrer seg til hjernen, desto oftere du lytter til den. Utenlandske Eurovison-fans uttaler allerede på KEiiNO`s YouTube-kanal, at de er sikre på at «Monument» er vinneren av Eurovision Song Contest 2021…

Bare fire finalebidrag er klare for 2021-sesongen for MGP, men allikevel seiler KEiiNO opp som favoritt hos mange. I en uhøytidelig meningsmåling på vår facebook-side, så har våre følgere gitt klart uttrykk for at KEiiNO er «The One To Beat», – med nesten dobbelt så mange stemmer som nr 2!

KEiiNO-eventyret startet i 2019, med låta «Spirit In The Sky», som vant publikumsstemmene under Eurovision i Tel Aviv. Europa ville ha KEiiNo til topps, men fagjuryene ødela for drømmen. De endte på en hederlig 6.plass.

I år er Fred, Tom og Alexandra tilbake i Melodi Grand Prix. De går all-in for å representere Norge i årets Eurovision, og de har allerede fått Eurovision-fansen på sin side. Bare i løpet av en uke etter lansering av «Monument», har de igjen klart å bli populære i Norge – og i Europa.

KEiiNO fremførte sitt bidrag under den første delfinalen av årets MGP. Superlativene haglet over låta, men sceneshowet og kostymene fikk en del kritikk blant Eurovision-fansen.

I et intervju med den samiske lokalradioen, forteller Fred Buljo at KEiiNO vil gjøre forbedringer med både sceneshow, kostymer, lyssetting, og lydmiksen.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Det raser en KEiiNO-feber blant MGP og Eurovision-fansen. Dette til tross for at det fortsatt er MANGE bidrag i konkurransen, som ennå ikke er lansert. Vi i Eurovision Norway kan skrive under på at KEiiNO er svært populære. Under MGP og Eurovision Song Contest i 2019 «eksploderte» Facebook-siden vår hver gang vi nevnte «KEiiNO». Folk elsket «Spirit In The Sky.

Nå – to år etter – registrerer vi igjen at tendensen er den samme. Tom, Fred, Alexandra, og «Monument», er svært så populære. Allikevel; KEiiNO har ikke vunnet Melodi Grand Prix 2021 riktig enda. Konkurransen er langt fra over. Mange gode kjente (og ukjente) artister står for tur. En ting har de alle til felles: De vil representere Norge i Eurovision.

Hvem som representerer Norge i årets Eurovision blir ikke klart før vinneren kåres i MGP-finalen 20.februar. Tolv bidrag skal kjempe om å forsvare de norske fargene.

I mellomtiden kan KEiiNO-fansen hygge seg med fremførelsen av «Monument». I skrivende stund er videoen, på bare en uke, allerede sett av 265.000 (!!) Noe som tyder på at KEiiNO er populære. I Norge – og utenlands.

Uansett utfall av årets Melodi Grand Prix, så ønsker vi KEiiNO lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: