TIX leverer igjen!

Nok en gang tar TIX Norge med storm, og med sitt bidrag i MGP med låta «Ut av mørket» går han rett inn på en 3.plass på VG-lista. På youtube har hans fremvisning av låta under Delfinale 1 blitt vist 48.000 ganger! Nok en gang viser 27-åringen Andreas Haukeland at han er god på sårbare tekster til fengende melodier som går rett hjem til mange norske hjerter. Og han er en stor-favoritt blant mange mgp-entusiaster.

📸 Julia Naglestad NRK

Dette er som sagt ikke første gang låtskriveren, produsenten og artisten fra Bærum leverer en låt som setter seg på hjernen. Vi er mange som kjenner til gjennombruddslåta «Shotgun», «Neste sommer», «Karantene» og sommerhiten «Nå koser vi oss» med over 10 millioner avspillinger på Spotify. Men den største hiten så langt for Andreas, er partylåta «Kaller på deg» som er streamet over 17 millioner ganger.

📸 Julia Naglestad NRK

Kvelden før Tix skulle fremføre «Ut av mørket» i Delfinale 1, gav han et åpenhjertelig intervju i talkshowet Lindmo på NRK. Her får vi et innblikk i hvordan Andreas har det bak fasaden og karakteren TIX, hvor han forteller om ensomhet, tunge stunder og selvmordstanker. Og at Andreas har hatt tunge stunder, gjenspeiles også i teksten til «Ut av mørket». Men om han går hele veien til Rotterdam, får vi ikke vite før i finalen 20.februar!

Her er TIX´fremføring av finalelåta, under den første delfinalen i MGP:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: