🇳🇴Hør låtene i den fjerde delfinalen av MGP!

Lørdag 6.februar er det nok en gang klart for en ny delfinale i MGP. Fire artister skal kjempe om en av plassene til MGP- finalen 20.februar 2021. Førstkommende fredag lanseres også finalebidraget «World On Fire» med Atle Pettersen. Han fremfører sitt bidrag under denne ukens delfinale.

Her er finalistene i den fjerde delfinalen Melodi Grand Prix 2021!

Landeveiens Helter- “Alt det der” (Tekst/melodi: Lars-Erik Blokkhus, Petter Bjørklund Kristiansen og Thor-Erik Claussen)

📸 Julia Naglestad NRK. Tekst: Tor-Arne Leithe Eurovision Norway


Hva får du dersom du kobler sammen Rune Rudberg, Staysman (Stian Thorbjørnsen), Lars Erik Blokkhus og Dag Ingebrigtsen sammen? Jo – Norges nye boyband – Landeveiens Helter! Denne gjengen med gladgutter har spilt i enhver krok av landet – rundt 10.000 konserter har det blitt, og nå møtes de på samme scene for å synge låta «Alt det der». Dette er deres første låt sammen og handler om et levd liv – med alle de opp- og nedturer det fører med seg.

Marianne Pentha & Mikkel Gaup: “Pages” (Tekst/melodi: Vanessa Liftig, Robin Lynch, Marianne Pentha og Mikkel Gaup)

📸 Julia Naglestad NRK Tekst: Tor-Arne Leithe Eurovision Norway

Marianne Pentha (40) er fra Os i Østerdalen med lang fartstid i norsk musikkbransje. Hun er mest kjent som korist for mange av Norges største artister, men i 2012 steg hun for alvor ut i rampelyset og deltok i The Voice. I etterkant har det blitt mange TV-opptredener – Beat for Beat, God Morgen Norge og Sommeråpent – bare for å nevne noen.
Med seg på låta har hun Mikkel Gaup (53) fra Alta som er mest kjent som skuespiller, men ble først kjent som sanger da hans joik var med i en liten sekvens i den Oscarnominerte filmen «Veiviseren» fra 1987, som han også hadde hovedrollen i. I tillegg til utallige tv-opptredener gjennom filmer og serier, har også hans joik blitt eksponert i både inn- og utland, og i 2018 kom han ut med sitt debutalbum «Run Wolf».

I MGPs andre låt med joik har duoen – som har kjent hverandre hele livet og som er i slekt – jobbet med siden 2017.

Royane “Circus” (Tekst/melodi: Royane Harkati, produsert av Junior Paris, mikset av Simen Handeland).

📸 Julia Naglestad NRK / Tekst: Ylva Vindbo Eurovision Norway


Royane Harkati også kjent som Royane (28) flyttet til Norge som 9-åring fra Marokko, hun har røtter fra både Marokko og Spania. Ifølge Royane selv har hun drevet med musikk hele livet, men har begynt å satse på musikken de to siste årene. Artisten er ikke signert hos noen musikkselskap og står for det meste for produksjon og rekvisitter i musikkvideoene sine, sammen med teamet sitt bestående av manager, produsent og videograf.

Sangene hun liker varierer, men er oftest inspirert av nasjonale og internasjonale selvstendige, sterke, og selvstendige kvinner
Royane har gitt ut flere singler siden debuten i 2019, blant annet “Antidote for Love” og hennes siste låt som hun slapp i januar 2021 “Takashi Aruto”.
Hun er kjent på TikTok og ei kjent influencer med nesten 50.000 følgere på instagram. På instagram har hun fått oppmerksom får hennes særegen stil og humor, hun var også med i sesong 3 av Tv-programmet “Influenserne”. Hun beskriver seg selv som en perfeksjonist som ikke gir seg før alt er slik hun ønsker det når det kommer til originalitet og kvalitet på prosjektene sine. I delfinale 4 debuterer Royane for første gang på en MGP-scene.

KIIM “My Lonely Voice” (Tekst/melodi: Kim Rune Hagen, Espen Andreas Fjeld, Vebjørn Jernberg og Niklas Rosström)

📸 Julia Naglestad NRK Tekst: Ylva Vindbo Eurovision Norway

KIIM, Kim Rune Hagen (30) deltar i år for første gang i MGP med låta «My Lonely Voice». Han er likevel en kjent kar for mange siden han har deltatt og oppnådd gode resultater i flere musikk programmer som Idol (2007) og The Voice (2015). Han har spilt i ulike band tidligere, men har de siste årene stort sett spilt coverlåter og opptrådt på ulike tilstelninger i regi av Hans Orkester. Videre har telemarkingen vært å se i en rekke tv-produksjoner de siste årene som Beat for Beat og Allsang på grensen. 

Sangen «My Lonely Voice «har han skrevet selv og er ifølge han selv basert på egne følelser og opplevelser. 

Vi i Eurovision Norway ønsker alle artistene lykke til i lørdagens delfinale.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: