Blåsemafian begeistrer flere enn korps-Norge!

Klar for en real utblåsning? Da må du høre på «Let Loose» som gikk av med seieren i delfinale 1 og som har tatt korps-Norge med storm. Folk legger ut videoer i hytt og galopp på Instagram hvor de spiller Let Loose under korpsøvinger, hjemmeøving og til og med Garden har hevet seg med på trenden.

Bandet  består av musikantene Jørgen på saxofon, Sigurd på trombone, Stig  på trompet, og featuring artist Caroline Teigen aka Hazel. Nå er de klare for å gjøre alt for å representere Norge i Eurovision Song Contest med låten Let Loose. Kort tid etter at låten ble offentlig, arrangerte bandet Norges største zoom møte med over 1000 korps deltakere.

Til musikkorps.no, beskriver bandet sangen som “en moderne EDM låt med soul referanser og blåseinstrumenter som det bærende elementet”. 

Blåsemafian har et hovedmål, “Let loose bevegelsen” som handler om å inspirere barn og unge. 

Foto: Julia Naglestad / NRK

I et intervju med Eurovision Norway sa de, “Når man driver med musikk spiller man alltid med noen, og man er en del av et større fellesskap. Det er det vi har opplevd i korpset alle tre. Også i Eurovision community står samhold og felleskap sterkt.” Tanken videre med Let Loose bevegelsen er å få med strykere, bandmusiker og kor, sånn at barn og unge tør å pushe egne grenser innenfor musikk.   

Blåsemafian har opptrådt på en rekke TV programmer som Hver gang vi møtes, Beat for Beat, Kåss til kvelds og senest i januar under Idrettsgallaen på NRK. De har også spilt med kjente artister blant annet Angelina Jordan, Cezinando og Marcus & Martinus. Det var nemlig under innspillingen til Beat for Beat at Blåsemafian ble spurt om de hadde en sang på lager, det hadde de, og om de kunne tenke seg å være med i MGP. 

Med over 60.000 medlemmer i Norges korpsforbund vil nok Blåsemafian få en del stemmer under MGP finalen. Om Blåsemafian drar gullkortet og vinner MGP 2021 får vi ikke vite før finalen blir avholdt 20.02.2021.

Her er Blåsemafian ft. Hazel under delfinale 1;

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: