❤️TAKK for at du er du, Andreas!

Folk har lett for å glemme at artister også er vanlige mennesker. Akkurat som deg og meg. Når mennesket Andreas Haukeland går på scenen for å underholde publikum, blir han med ett forvandlet til «TIX». Publikum forventer stor stemning og høy partyfaktor, og de får som bestilt. Kvelden er reddet og festen berget.

Tilbake sitter du, som mennesket og privatpersonen, Andreas. Noen vet om din opplevelser og forhistorie. Andre ikke. Artisten TIX sitter også igjen med et levd liv. Det er en årsak til at han er der han er i dag. På godt og vondt. Sammen har Andreas og Tix funnet en vei å gå. Ut av mørket.

Screenshot fra «Fallen Angel» musikkvideo.

Musikkvideoen til «Fallen Angel» er intet mindre enn ren perfeksjonisme. Mange har problemer med å takle små hverdagslige problemer, men her åpner du deg og forteller hele verden om din vonde historie. En historie som mange, dessverre, opplever daglig.

Det var flere enn oss som måtte tørke tårer. Europa er lamslått over din historie, og full av beundring. Hvorfor? Din åpenhet. Din styrke. Det skal litt muskler til for å åpne seg for hele verdens befolkning, samtidig som man skal gjøre det med verdighet – også på vegne av alle andre mobbeofre. Vi tar av oss hatten, Andreas! Du har nettopp levert årets sterkeste musikkvideo. Du er et glimrende eksempel på årets slagord i Eurovision: OPEN UP! ❤️

En av kommentarene fra Europa, taler for seg selv: «Music indeed tells a story. And this song just came to life. Tix thank you for this masterpiece. Thank you for inspiring and letting us know that there will always be light out of darkness. I can relate how hard it is to live during dark moments. This hit me so hard.»

Lørdag reiser du, og resten av den norske delegasjonen, til Rotterdam. Søndag står du på scenen under den første prøven. Du skal vite at du har oss i ryggen. Vi er stolte over at du representerer Norge i Eurovision Song Contest.

Vi sier som deg: – Enten så går det bra, eller så går det over.

TAKK, for at du er du!

LYKKE TIL & GOD TUR til Rotterdam!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: