🇺🇦Ukraina vant pressen, og Frankrike er NY Oddsfavoritt!

Under dagens prøver har pressen som er tilstede i Rotterdam, stemt på hvilket bidrag og fremføring de liker best. Ukraina vinner soleklart, med Kypros og Kroatia på de neste plassene. Her er resultatlisten:

Morten og Tom i Team Eurovision Norway har sett alle prøvene fra Rotterdam, og vurdert de alle. Postene kan du se på vår Facebook-side og i forumet vårt.

Det har vært små forandringer på oddsen, med noen få unntak. Malta, som i dag hadde sin første prøve, har ledet klart på oddsen de siste ukene. Etter prøvene i dag, kan man vel si at fremføringen ikke helt nådde opp til forventningene – selv om den på ingen måte var dårlig. Det var vinnerfølelsen som manglet.

Ukraina overrasket stort under prøvene, med en fremføring som ble elsket av de fleste som overvar prøvene. Det viser også avstemningen blant pressen. Ukraina har klatrer noen plasser opp på oddsen, og er i skrivende stund nr 11. Det er fem plasser opp, og det vil ikke overraske oss om de fortsetter å klatre.

Norge lå på 10.plass før prøvene, men har i kveld rykket ned til 12.plass. «Fallen Angel» oppnådde 26 poeng hos pressen under dagens prøver. Ingen ble overrasket over fremføringen til Norge, da den ligger tett opp til fremføringen i MGP-finalen – men med oppgraderinger av kostymer, pyro og lyssetting. Sverige faller en plass på listen, ned til 9.plass. Kypros har overtatt 8.plassen – etter dagens prøver.

Dette er Topp20 på Oddsen, Søndag 9.mai kl. 23.45

Vi krysser det vi har, for at Norge kommer seg til Eurovision-finalen.

Semifinale 1 går av stabelen, Tirsdag 18.mai kl. 21.00.

Bilde av fremføringen av «Fallen Angel» under dagens prøver i Rotterdam.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: