🔥TIX i Rotterdam!

De første prøvene er unnagjort. «Fallen Angel» har fått prøve seg på den store scenen i Rotterdam. Tix og fire dansende djevler har fått sin første smakebit av Eurovision Song Contest.

Norge gjorde det bra på prøvene, og de fleste vil gjenkjenne sceneshowet fra årets MGP-finale. Høydepunktet på scenen, er når låta går mot sin slutt: Da vises en soloppgang på scenen, og fargene er rett og slett vakre. Sammen med pyroflammene, blir dette en mektig avslutning på Norges bidrag.

Klokken 12.35 møtte TIX den europeiske pressen i Rotterdam, for første gang etter at han ankom Rotterdam i går. Der kunne Andreas fortelle oss at han var litt nervøs foran de første prøvene på den store scenen. Andreas ville ikke garantere at han vinner Eurovision Song Contest, men han garanterer at han, med sitt budskap, vil prøve og være en støtte for mennesker som går gjennom vanskelig tider.

Her er en smakebit av hvordan Norge og Tix presenterer seg i årets Eurovision

Her er det vi sa om Norges prøver, rett etter at TIX gikk av scenen i Rotterdam:

Prøvene i sin helhet er kun tilgjengelig for akkreditert presse, men her er de offisielle klippene som årets arrangør har av søndagens prøver:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: