🇳🇴TIX: Det største øyeblikket må være om vi kommer til finalen!

Tirsdag kveld kom TIX på besøk til oss i Eurovision Norway. På direkten fra Rotterdam, tok han seg tid til en times prat for følgerne våre. Han forteller at han setter stor pris på all støtte han får fra Norge, og han synes også det er spesielt hyggelig når de som hadde andre favoritter under årets MGP, nå heier på han.

Andreas ville av naturlige årsaker ikke røpe så mye om sceneshowet til «Fallen Angel», innfor morgendagens andre prøve for Norge. Han kan fortelle at han stadig vekk har ting på lur, som han kanskje vil overraske med. – Jeg gir meg ikke før jeg er fornøyd med alt selv, og vi jobber stadig med å rendyrke showet.

Her sitter Andreas og snakker med oss og følgerne.

Foto: SUPERMAN Andreas Blaauw-Hval – NRK

Semifinalen som Norge opptrer i, går av stabelen Tirsdag 18.mai. 10 av 16 land går videre til finalen.

Om «Fallen Angel» blir utropt som en av årets finalister, vet vi ikke før sent på kvelden Tirsdag 18.mai. Da går den første semifinalen i Eurovision Song Contest av stabelen. Andreas tør ikke garantere noenting, og tar ingenting på forskudd, men en ting er han ikke i tvil om:

  • Det største øyeblikket for meg, under Eurovision, vil være hvis vi kommer oss til finalen.
    Det er fordi jeg vet at alle som sitter hjemme i Norge, kommer til å hoppe i sofaen i det gledesøyeblikket. Det blir stort for meg. Kanskje jeg besvimer.
    .

I morgen skal Andreas, danserne og koristen inn i Eurovision-arenaen for sin andre prøve. Der skal «Fallen Angel» finpusses, slik at den presenteres på best mulig måte til Europa. Vi i Team Eurovision Norway skal overvære prøvene, og vi kan love deg at vi skal rapportere dere om hvordan prøvene går. Vi tror ikke vi røper for mye når vi sier det blir pyro og flammer underveis i fremføringen. Under prøvene så har hvert land 3 gjennomkjøringer. Den første får ingen sett. De to andre er åpne for pressen, med forbud om å filme. På den siste av disse tre gjennomkjøringene kjøres «full pakke». Det vil si at ekstra effekter som pyro, flammer, røyk og andre ting, først kommer til syne på denne fremføringen. På de to første kjøres showet uten ekstra effekter.

Etter morgendagens prøver så er det slutt på prøvene for Norges del. Da skal TIX først på scenen under generalprøvene. Ja, i flertall. I Eurovision er det flere av dem. Det heter Dress Rehearsal på Eurovision-språket. Der må alle artistene stille med kostymet, og effektene, som de skal bruke i semifinalen.

Her er TIX og Norge`s tidspunkter for generalprøvene:

 Mandag 17.mai kl.15.00-17.10 

Første «Dress Rehearsal» for alle land i den første semifinalen. Artistene opptrer i den rekkefølgen som de har startnummer under tirsdagens semifinale. Her må alle artistene ha på seg antrekkene de skal stå på scenen med under tv-sendingen. «Dress Rehearsal» er det samme som det vi kaller generalprøve.

 Mandag 17.mai kl.21.00-23.10 Klart for den andre generalprøven for semifinale 1.

Tirsdag 18.mai kl.15.00-17.10 Den aller siste generalprøven foran kveldens semifinale!

Og endelig: Semifinale i Eurovision Song Contest Tirsdag 18.mai kl.21.00.

Gikk du glipp av nettmøtet vårt med Andreas, så ser du det på vår Facebook-side Eurovision Norway

Sånn møter artistene pressen og fansen under årets Eurovsion. Alt skjer digitalt.

Vi krysser fingrene for Andreas. Både for prøvene og semifinalen. Enten så går det bra, eller så går det over..

Tvi-tvi!!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: