Ny overraskelse på scenen? Det kan vi få vite i kveld, når juryen avgir sine poeng..

I morgen er det klart for vårens store fest. Finalen i Eurovision Song Contest!

TIX går all-in for å erobre Europa med «Fallen Angel». Under semifinalen på tirsdag leverte han så godt, at selv mange av tvilerne ble imponert. Andreas løftet det norske bidraget mange hakk, i forhold til hva vi så under MGP-finalen. Øyeblikket alle snakket om, var da Andreas tok av seg solbrillene under fremføringen. Det var sterkt, og viser motet og viljestyrken til årets norske representant. Andreas har vært, og er et forbilde for mange. Veldig mange. Under Eurovision-sesongen har han også høstet mange nye fans.

Fredag kveld kl.21.00 er det generalprøve foran finalen i Eurovision Song Contest. Det er på denne prøven at juryen vurderer alle bidragene og avgir sine poeng. Derfor er det mer enn viktig at vokalene er on point og at sceneshowet er så optimalt og virkningsfullt som mulig. Det var også på juryprøven foran semifinalen, at Andreas avslørte at han ville ta av seg solbrillene under fremføringen. Derfor vil en eventuell ny justering OG overraskelse, kunne bli avslørt under prøven i kveld. Det er også en generalprøve kl 13.00 fredag, og overraskelsen KAN komme også under denne prøven. Da må i så fall showet inneholde nye elementer på scenen, slik at det blir prøvd ut før juryprøven. Dette er lite trolig at skjer, annet enn justering av lyssetting eller kameravinklinger. Vi tror heller at Andreas planlegger en evt. ny overraskelse med noe han selv vil gjøre på scenen under fremføringen – og at dette ikke vil bli avslørt før juryprøven.

Andreas er en smart fyr. Han er profesjonell, men personlig, i alt han foretar seg. Han har en plan for alt. En perfeksjonist i måten han planlegger og timer sine opptredener. Andreas foretrekker å gjøre ting på sin egen måte, og så vidt vi kan se så har han mer enn lykkes med det. Han er en mester til å time alt til riktig tid. Sånn han gjorde under MGP, da han lanserte den engelske versjonen av «Ut av mørket», bare dagen før finalen. Nå prikker han inn planene igjen. Med et mål for øyet: Å skape størst mulig oppmerksomhet rundt Norges bidrag i Rotterdam. – Og det er nettopp det som er viktig i Eurovision Song Contest: Gjøre låta kjent. Skape oppmerksomhet både i forkant og under fremføringen. Snakke med utenlandsk presse i dagene frem til finalen. Alt dette har Andreas og Norges delegasjon gjort, og dette har de stålkontroll på. Utenfra har alt sett helt perfekt ut, selv om det ganske så sikkert ligger mye slit bak all planleggingen og organisering.

Nå gjelder det å finpusse fremføringen foran kveldens generalprøve og morgendagens finale. Vi i Eurovision Norway får se prøvene direkte, og skal holde dere oppdatert på hva som skjer. Vi er like spente som dere!

Du er en perfeksjonist, Andreas. Derfor går dette bra.

Tvi-tvi!

Andreas (TIX) under semifinalen i Eurovision 2021.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: