Maskorama i Mgp?

Mandag 10. januar lanserte NRK hvilke artister som skulle delta i årets Melodi Grand Prix, og blant de mange kjente og ukjente artistene som ble plukket ut er det kanskje et bidrag som skiller seg ut fra de andre, nemlig Subwoolfer! Skulle jammen tro at designeren Baron Von Bulldog som stod bak kostymene til maskorama hadde glemt at maskoramaproduksjonen er ferdig for denne gang og følte det manglet noen ulver i årets sesong.

Så hvem er egentlig disse gule ulvene som synger om å gi ulven en banan? Spekulasjonene har vært mange, og folk i både Norge og utlandet har nevnt at de tror det kan være både Ylvisbrødrene, Gaute Ormåsen og Jowst, Ben Adams og Mark Read fra gruppa A1, som deltok i Mgp i 2010. I følge Subwoolfer selv ble de dannet for 4,5 milliarder år siden da månen var en egen planet, og de består av brødrene Keith og Jim, og de har siden oppstarten erobret hver eneste planet i galaksen, og nå er det jorden sin tur.

I et tilnærmet umulig forsøk på å finne ut hvem Subwoolfer er, sendte undertegnede en melding til duoen på instagram for å spørre om i hvert fall 1 hint til hvem som skjuler seg under de gule draktene. Svaret var som man kanskje skulle forvente, veldig kryptisk. »The clue is buried in the lyrics of the song…» var svaret som kom tilbake. Så da var det å sette seg ned å lese gjennom teksten for å prøve å forstå noe om hvem det kan være. Men det er ikke superenkelt å forstå hvem artisten er når refrenget handler om at ulven skal få en banan før den spiser bestemor, etterfulgt av titalls yum yum yum.

Personlig tror undertegnede at det er ylvis brødrene som står bak Subwoolfer. Hvorfor det? Enkelt og greit fordi Subwoolfer består av 2 brødre og det er en liten høydeforskjell mellom Bård og Vegard ylvisåker i tillegg. Det ville vært typisk Ylvis å komme opp med noe så originalt, humoristisk og »dårlig» som denne sangen er. Og sist men ikke minst, den kanskje viktigste og teiteste grunnen til at dette er brødrene fra Bergen. De har allerede laget en sang om hva slags lyd en rev lager. Da ville det jo nesten være naturlig at oppfølgeren handler om den relativt større reven, nemlig ulven!

Vil vi noen gang få vite hvem som står bak duoen Subwoolfer? Vil de klare å erobre jorden som de har gjort med alle andre planeter i galaksen? Og vil disse gule ulvene klare å vinne folkets hjerter i Norge for å få seg en tur til Torino? Dette er spørsmål vi vil få noen svar på, men kanskje også spørsmål vi aldri får vite. En ting er sikkert i hvert fall. Vi ønsker Subwoolfer masse lykke til i finalen av Melodi Grand Prix!

Reklame

2 kommentarer om “Maskorama i Mgp?

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: