ONE DIRECTION – stjerne til Eurovision?

Irlands største stjerne, Niall Horan,  til Eurovision

Det høres ut som en våt, uoppnåelig drøm for mange Eurovision-fans. Men den Engelske avisen The Mirror hevder de har sikre kilder på akkurat det! I følge avisen satser irske kanalen RTE nå alt på å ta seieren tilbake til Irland og arrangere Eurovision i 2020.

Avisen hevder at stjernen signerte avtale med RTE i går, og at kanalen allerede i høst inviterte komponister og representanter fra musikkindustrien for å lære mer om hvordan de igjen kan vinne konkurransen.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Artikkelen i The Mirror er nå slettet. Noe som fyrer opp under spekulasjonene, både i media og hos fansen. Niall Horan ble for første gang et kjent fjes under X-actor UK, der han ble medlem av Simon Cowell`s supergruppe One Direction.

Gruppen solgte over 50 millioner album og bandet ble i tillegg historisk da de som verdens første band klarte å få sitt fjerde album rett inn på førsteplass på Bilboard 200.

Etter at gruppa løste seg opp har alle fem lansert egne solokarrierer, med stor suksess. Låten Slow Hands til Niall Horan har nesten en halv milliard streams på Spotify.

I de neste ukene i USA for å spille inn sitt andre soloalbum. Det er ventet at han skal delta i Eurovision med første singel fra albumet.

Det var nettstedet escxtra.com som først skrev om oppslaget til The Mirror.  Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Skrevet av Martin Fjellanger, Eurovision Norway

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: