💥Her er artistene i delfinale 3!💥

Fire nye bidrag er klare for å kjempe om en plass i finalen i Trondheim Spektrum, lørdag 15.februar.

Denne helgen ble alle låtene til denne delfinalen lekket på nett tidlig søndag morgen. Altså 24 timer før lansering. Vi i Eurovision Norway har et godt samarbeid med NRK, og har inngått en avtale om å ikke røpe artister eller låter, før de blir offisielt lansert. Vi synes at artistene som stiller opp i Melodi Grand Prix fortjener en stor lansering. På den måten vil også artistene (og MGP) få den blest de fortjener, med massiv dekning fra norske og internasjonal media. Allikevel er det et problem for oss (som en norsk nyhetsside for MGP og Eurovision), at utenlandske sider (og forum)  «lanserer» de norske låtene opptil ett døgn før mediene her hjemme. Det er også flere norske fans som fant låtene tidlig søndag morgen, og publiserte sine oppdagelser rett etter. (Dette skjedde også med låtene til den første delfinalen) Vi håper NRK finner en løsning på dette til den fjerde delfinalen, slik at noe av lufta ikke går ut av ballongen, før offisiell lansering..

La oss rette  fokuset fremover. Vi har mye å glede oss til.

I delfinalen på lørdag konkurrerer disse artistene fra Midt-Norge, om å komme videre i Melodi Grand Prix 2020:

Untitled design (63).png

Artister og låter i delfinale 3

Melodi Grand Prix 2020

Du kan høre på bidragene ved å klikke der artisten og låt-tittelen nevnes. Låtene er tilgjengelig på strømmetjenester som Spotify og Apple Music. Samt på nrk.no

 

  1. Alexandru «Pink Jacket» (Tekst og melodi: Ruben Markussen) 

Alexandru

Alexandru Gros Grindvoll er 19 år, men har allerede erfaring fra Melodi Grand Prix. Han deltok som en av medlemmene i guttebandet «Suite 16» i MGP-finalen 2016. Der havnet de på en hederlig tredjeplass med bidraget «Anna Lee». Nå satser Alexandru på en solo-karriere. Komponisten bak hans bidrag er ingen ringere enn Ruben (Markussen) – en populær artist og låtskriver. 

 

2. Kristin Husøy «Pray For Me» (Tekst og melodi: Roel Rats og Kristin Husøy)

Kristin Husøy

Kristin er 18 år og kommer fra finalebyen Trondheim.  Hun har tidligere deltatt i The Voice i 2017. Da Kristin hørte låta hun stiller opp med tenkte hun at dette var noe hun kunne stå veldig inne for. Låta er komponert av Roel Rats. En nederlender, som også skrev Irlands bidrag i Eurovision 2019. Roel Rats har også andre bidrag med i årets MGP.

Thomas Løseth

Thomas vant The Voice i 2017. Han er 33 år og kommer fra Orkdal. Thomas arbeider nå med sitt debutalbum, og trønderen varsler flere nye låter i tiden fremover. «Vertigo» har raskt fått mange fans rundt om i Europa, etter at låtene til delfinale 3 ble lekket tidlig søndag morgen.

 

4. Sie Gubba «Kjære Du» (Tekst og melodi: Petter Øien og Magne Almås) 

SIE GUBBA

Denne gjengen feirer sitt 25-årsjubileum i år, og nå er de også tilbake i Melodi Grand Prix. Sie Gubba deltok også i MGP 2011, og klarte da å komme seg til superfinalen (De 4 mest populære låtene) Bidraget «Kjære Du» vil garantert ikke skuffe den danseglade fansen til bandet, og denne gjengen satser alt på å vinne finalebilletten i lørdagens delfinale.

Direktekvalifisert MGP-finalist AKUVI

hxmVZ5ArEg9RwRLp70F8kgnea0Jt47kbdZH-FYut4vpA

Under lørdagens delfinale vil også Asker-jenta Beatrice Kumordzie fremføre sitt finalebidrag «Som du er». Beatrice bruker artistnavnet Akuvi, og faktisk så er hun søster til fjorårets MGP-finalist Anna-Lisa Kumoji. Denne låta slippes på alle strømmetjenester midnatt til førstkommende fredag – 24.januar.

Det var et massivt trykk på Facebook-siden vår også under den andre delfinalen i Melodi Grand Prix, da Rein Alexander sikret seg finalebilletten med bidraget «One Last Time«. Vi er selvsagt tilstede på alle delfinalene, og finalen,  i Melodi Grand Prix 2020.

Følg oss gjerne på Facebook

 

cropped-esc-norway-2.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: