I kveld avgjøres halvparten av stemmene. Juryen skal bedømme Norge. Kryss fingrene!

Vi er så spente og nervøse foran morgendagens semifinale, der Norge skal ut i ilden. 16 land skal konkurrere om 10 finaleplasser, inkludert Norge. I dag avholdes to generalprøver for alle bidrag i den første semifinalen. Den første startet kl 15. Den andre starter kl 21.

Det er på grunnlag av kveldens generalprøve at juryen skal avgi sine stemmer. Med andre ord: Det er på generalprøven kl 21.00 at alt må være på plass for artistene. Kameravinklene må være supre, slik at bidraget blir presentert på den beste måten. Danserne kan ikke feile, og TIX sin stemme kan ikke svikte! Alt MÅ fungere, for at Norge skal gå videre til finalen i Eurovision Song Contest. Alle land må levere sin beste prøve i kveld, for at de skal sanke mest mulig poeng fra juryen. Halvparten av stemmene i Eurovision bestemmes av juryen, og den andre halvparten bestemmes av folket under direktesendingen av semifinalen.

Norge under prøvene i Rotterdam (Foto: EBU)

Hva er Norges sjanser for finalebillett?

Konkurransen i den første semifinalen er knallhard. De fleste fans mener at Norge har havnet i den vanskeligste semifinalen. Det er mange sterke konkurrenter, så vi tar ingenting for gitt. Sjansen for at Norge sikrer seg finaleplass er mer enn 50%, om vi skal sette noe som helst lit til hva oddsen forteller. Norge ligger på 8.plass på oddsen, 17.mai kl 15, over hvem som kommer seg videre til årets finale. Dette kan forandre seg etter den første generalprøven, som starter mens denne artikkelen skrives.

Vi i Eurovision Norway krysser absolutt alt vi har. Fingre og tær. Vi MÅ få Norge videre til finalen. Det er en liten seier i seg selv! Deretter tar vi alt annet som bonus. Enten vi kommer på sisteplass i finalen – eller vinner hele sulamitten!

Vi har fulgt TIX på prøvene, og under den siste ordinære prøven (12.mai) var absolutt alt nesten 100% perfekt! Fallen Angel blir presentert på en utrolig vakker måte på scenen. Artistene (inkl. TIX) tar ikke ut ALT på prøvene, men sparer seg for det lille ekstra, for å yte maksikmalt på kveldens juryprøve – og selvsagt under morgendagens sending!

Sjekk de nydelige tv-bildene fra den andre prøven til Norge.

Vi er klare for Eurovision Song Contest. Let the fun begin!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: