💥 Morten (16) – Vår nye stjernereporter!

2019-sesongen er akkurat over, men vi planlegger for 2020! Vi er så heldige og har fått med oss Morten Westgaard i «Team Eurovision Norway»!

Morten er 16 år og studerer media og kommunikasjon. Hans store drøm er å være en av fremtidens programledere for Melodi Grand Prix! Med andre ord: Morten trives foran kamera.

Unge lovende Morten blir vår «Stjernereporter», med ansvar for å intervjue neste års artister i Melodi Grand Prix. Gjennom neste sesong vil du bli godt kjent med Morten, gjennom videoreportasjer på Facebook og YouTube.

Morten har vært en trofast følger av oss i Eurovision Norway gjennom den siste sesongen, og vi har lenge lagt merke til hans engasjement og interesse for konkurransen.

Vi er veldig glade for at «ungdommen»  nå blir representert i teamet vårt, og vi er mer enn sikker på at Morten blir en populær fyr på våre kanaler under neste års sesong!

Vi lar Morten avslutte med noen ord om sin interesse for både MGP og Eurovision Song Contest…

fullsizeoutput_c64

 

– Jeg gleder meg veldig til å være med på utviklingen og veksten av Eurovision Norway, og er veldig takknemlig for å ha fått denne muligheten. Jeg er fan av Eurovision fordi jeg er utrolig glad i spenningen det gir, og det at låtene/artistene er så ulike fra år til år gjør at konkurransen aldri blit kjedelig. Jeg håper jeg får bidra med mye energi og positivitet inn i teamet, og jeg vil jobbe med videoer på en ny YouTube-kanal, – og være reporter under Melodi Grand Prix (og evt Eurovision)!

 

Hjertelig velkommen til oss i Eurovision Norway, Morten! Vi gleder oss.

 

cropped-img_2963
Følg oss på Facebook!

En kommentar om “💥 Morten (16) – Vår nye stjernereporter!

Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: